NOW Düşler ve Umutlar - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
inanayım mı?
:D

dvu reklam 20.45​
BEN CEPTEN TWITTERE GIRIYORUM HOTSPOT SHIELDI INDIRDIM.SENDE INDIR SENDE GOR 😉
@*YıldırıM*

Musa'dan nefret ediyorum, çok kötü biri ya..

1489099_652524548153151_2111869116_n.jpg

İyiydi. Denise Capezze fazla gözükmedi. Çocuk oyuncular çok başarılıydı. Maç öncesi bal kaymak vardı ama kaymak sadece 1 dilimlikti ne anlamadım ben o yemekten. :D Yusuf'un konuşması bile etkiliyor çok masum. :D Top Rıdvan'ın tam karın boşluğuna geldi ne olacak acaba..

Jenerik çok kötüydü kaldırsınlar bence. Zaten çoğu oyuncuyu koymamışlar onlar gibi bölüm yayınlanırken yazsınlar..

Sahne geçişlerini pek beğenmedim.. Tahmin ettiğim gibi Denise'in dublajı sorun oldu. Çocuk oyuncu seçimleri çok başarılı olmuş. Beklediğimden iyiydi ama genel olarak.

Düşler ve Umutlar bu akşam reytinglerde artış yaşamalı. En azından iki grupta da 2.50 ve üstü almalı. Ancak o zaman ilerleyen haftalarda görürse bir umut 3 ve üstü reytingleri görebilir. Bu akşam dizi çok heyecanlı olacak. 😀 Yusuf kandırılacak.. @ozgur2113 @xBUGRAx @Billy Kane @gözlemci

Düşler ve Umutlar bu akşam reytinglerde artış yaşamalı. En azından iki grupta da 2.50 ve üstü almalı. Ancak o zaman ilerleyen haftalarda görürse bir umut 3 ve üstü reytingleri görebilir. Bu akşam dizi çok heyecanlı olacak. 😀 Yusuf kandırılacak.. @ozgur2113 @xBUGRAx @Billy Kane @gözlemci
aslında işi çokda kolay değil lale devrinden sonra cumartesileri fox için biraz zorlayıcı üstelik o kadar total diziler varken ama bence genede iyi gidicektir...