NOW Düşler ve Umutlar - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Artış yaşar bu bölüm, zaten ilk bölümün düşük başlamasının sebebi kanalın suçu. Not Defter'ine yaptığı tanıtımlar gibi bu diziye yapmadılar. Not Defteri için özel reklamlar verdiler uzun süredirde tanıtımları döndü kanalda. Düşler ve Umutlar'ın tanıtımları çok az döndü üstelik dizi geçen hafta C.tesi başladı henüz tekararı verilmedi bile nasıl izleyeci toplayacak bu dizi.

Şimdi izledim 2. bölümü mükemmeldi. Asya ve Çakı'nın sahneleri çok iyiydi. Samet'le Yusuf yurttan kaçmayı başardılar, Yusuf'u şimdi daha zorlu bi yaşam bekliyor. Ama Asya Yusuf'a sahip çıkacak. Her geçen bölüm dahada ilgi çekiyor.

Bu hafta totalde +0,6, ab'de +0,4 artmış. :X Artış iyidir. :X

ufak çocuk ismi neydi yusuf yusufmuydu bir ara göz attım iyi bir izlenim verdi sempatik bir çocuk ..

İzledin mi 2. bölümü @*YıldırıM* ?​
İzledim ve reytingleri çok ama çok düşük:(
Yayından kaldırılabilir.ya zaten filmi gibi değil ki fagen mesela çok iyisi ama dizideki adam olmamış sonra nancy var yani filmi benim için bir numara

Keman fon müziği çok başarılı olmuş. :) Sezen Aksu'nun "Küçüğüm" şarkısını güzel düşünmüşler. :)

Olaylar iyice sarpa sardı. Yusuf'un annesi hayatta. :oley:
Asya ve Çakı ilişkisi bitti :( Gelecek bölümlerde ne olur tahmin etmek çok zor. Her geçen bölüm baya tempolu ilerliyor.

Sezen Aksu şarkısı iyiydi ama klip yapmayı bile becerememişler kesik kesik olmuş duyguyu veremedi. Limon Film bıraksın cidden..

Hayati yükselişler olmaz artık.. Özet süresini kıskanıyorum. 😡 Ama uzun özete rağmen O Hayat Benim'le aynı bitiyor dizinin süresi kısa galiba..
Evet öyle.. :) (Bu hafta DVU'ın özeti kısaltımış, 20:06'da yeni bölüm) @Billy Kane

O Hayat Benim'e sonradan yapılır bence (Gerçi böyle de iyi bence) :)