Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BjNUNWeCEAAbcNW.png

BjNWjuNCEAAWJAh.png
BjNVcn7CMAAagee.png

BjNV_4ECIAACeP2.png

Son düzenleme:
3.bölüm 2.fragmanı çıksa artık Roma'da Elif ve Ömer neler yaşayacak çok merak ediyorum

Çok güzeldi ikinci bölüm.. Özelikle Tuba'nın son sahnelere doğru saçını ve imajını beğendim o kırmızı şeyle saçında.. Sence? @*Dream*

3. Fragman cidden çok güzel. :d şuraya bak, kurt seyit'i izlemeyi bırakıp, kpa'nın 3. Bölümünü merakla beklemek aklımın ucundan geçmezdi. :d

Çok güzeldi ikinci bölüm.. Özelikle Tuba'nın son sahnelere doğru saçını ve imajını beğendim o kırmızı şeyle saçında.. Sence? @*Dream*
Ben Tuba'nın her halini çok beğeniyorum zaten ama saçlarını toplamaları güzel olmuş :) kırmızı saç bandı çok yakışmıştı havaalanındaki halide çok güzeldi :) görsellik dışında Tuba bu diziye oyunculuk olarakta çok iyi başladı role çabuk girdi :)

Bizde merak ediyoruz.Hemen benden önce paylaşma?:)
:D kim önce davranırsa artık :)

Senaryosu çok akıcı ilerliyor ve çok samimi..​

Evet akıcılık konusunda bende katılıyorum. Samimilikte var ama bir aşk-ı memnu veya öbgzk samimiyeti yok. Özellikle elifin kardeşleri..

Senaryosu çok akıcı ilerliyor ve çok samimi..

Evet akıcılık konusunda bende katılıyorum. Samimilikte var ama bir aşk-ı memnu veya öbgzk samimiyeti yok. Özellikle elifin kardeşleri..

Evet orada katılıyorum.. Özelikle o büyük ablada hiç bir samimiyet yok.. Bir 'Ziyagil aile samimiyeti' veya Yaprak Dökümü 'Tekin ailesi samimiyeti' sezemedim maalesef.. Ama Nebahat Çehre ve Tuba Büyüküstün iyiyler yine..

Tuba umarım bundan sonra saçını yüzünün yarısını kaplayacak şekilde öne atmaz.. O ne öyle yüzünün yarısı gözükmüyor,açıkçası ben rahatsız oluyorum. Mesela fragmanda saçını toplamış, daha güzel gözüküyor.

Elif'in ablası Aslı Elif'i kıskanan birisi o yüzden Elif'e karşı mesafeli onun dışında ben Elif ve Nilüfer kardeşliğini sevmiştim

Evet orada katılıyorum.. Özelikle o büyük ablada hiç bir samimiyet yok.. Bir 'Ziyagil aile samimiyeti' veya Yaprak Dökümü 'Tekin ailesi samimiyeti' sezemedim maalesef.. Ama Nebahat Çehre ve Tuba Büyüküstün iyiyler yine..​

Kesinlikle o büyük abla büyük bi cast yanlışı olmuş. Nebahattan da pek bi samimiyet alamadım nedense bu dizide. My yi izlemesem bile orda samimiyeti vardı. Sanırsam yönetmen kaynaklı.. Ömer'in arkadaş tayfası ve ailesi, bir de ölen kızın ailesi daha içtenler.

Elif'in ablası Aslı Elif'i kıskanan birisi o yüzden Elif'e karşı mesafeli onun dışında ben Elif ve Nilüfer kardeşliğini sevmiştim​
Nilüfer yine iyide en büyüğü baya bi itici. Özellikle saç stili..

Evet orada katılıyorum.. Özelikle o büyük ablada hiç bir samimiyet yok.. Bir 'Ziyagil aile samimiyeti' veya Yaprak Dökümü 'Tekin ailesi samimiyeti' sezemedim maalesef.. Ama Nebahat Çehre ve Tuba Büyüküstün iyiyler yine..

Kesinlikle o büyük abla büyük bi cast yanlışı olmuş. Nebahattan da pek bi samimiyet alamadım nedense bu dizide. My yi izlemesem bile orda samimiyeti vardı. Sanırsam yönetmen kaynaklı.. Ömer'in arkadaş tayfası ve ailesi, bir de ölen kızın ailesi daha içtenler.

Elif'in ablası Aslı Elif'i kıskanan birisi o yüzden Elif'e karşı mesafeli onun dışında ben Elif ve Nilüfer kardeşliğini sevmiştim

Tuba umarım bundan sonra saçını yüzünün yarısını kaplayacak şekilde öne atmaz.. O ne öyle yüzünün yarısı gözükmüyor,açıkçası ben rahatsız oluyorum. Mesela fragmanda saçını toplamış, daha güzel gözüküyor.
Evet büyük abla tip olarakta itici keşke onun yerine başka bir isim olsaydı diycem ama nasılsa senaryoda önemli bir rolü yok :)

Evet Nilüfer yine iyi ama o büyük abla'nın saçı peruk mu ne.. Çok yapmacık duruyor maalesef..

Evet büyük abla tip olarakta itici keşke onun yerine başka bir isim olsaydı diycem ama nasılsa senaryoda önemli bir rolü yok :)

Umarım dizi ilerledikçe biraz daha adapte olup, samimiyet kazanır.

Evet Nilüfer yine iyi ama o büyük abla'nın saçı peruk mu ne.. Çok yapmacık duruyor maalesef..​

Aynı şeylere takılmışız, demek ki çoğunluk bizim takıldığımız detaylara takılmış olacak. Mesela yaprak dökümünde ki sedefin annesi çok içten nebahat'a göre..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...