Sen hala izlemedin dimiÖyle galiba.
Bizim konuyu fok götürüyor Çarşamba'ları.![]()
Sen hala izlemedin dimiÖyle galiba.
Bizim konuyu fok götürüyor Çarşamba'ları.![]()
Geçen gün izledim, Tuba yerlere yatıyordu ağlıyordu.Sen hala izlemedin dimi![]()
Tüyolardan sonra Kara Para Aşk 3.bölüm 2.fragmanını daha bir merak ettim.KARA PARA AŞK 3.BÖLÜM TÜYOLAR:
Elif ve Ömer Roma yolculuğunu yanyana yapmak zorunda kalıyorlar.
Roma’ya yolculuk ve orada yaşananlar birbirleri hakkında bilmedikleri bir sürü şeyi öğrenmelerini sağlıyor. Bu ikili arasındaki muhabbetler daha da güzelleşmeye başladı sanki…
ELİF: Üniversiteden beri buradayım. Tasarım okudum... babamın yardımıyla şirketi açtım. O zamandan beri işimdeyim gücümdeyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
ÖMER :Yıllarca Türkiye’den uzak kalmak espri anlayışına pek iyi gelmemiş. Bir şey sorucam. Yine 90'lar esprileriyle tersleyeceksin ama...
Zerrin, Sibel ile ilgili araştırma yapmak istiyor. Bahar ile birlikte Sibel’in evine gidiyorlar.
Pelin, Elif'in Roma’daki hayatıyla ilgili bilgileri Ömer ile paylaşıyor. Böylece Ömer, Elif’inde bilmediği yeni bilgilere ulaşıyor.
Elif ve Ömer, Ahmet hakkında edindikleri bilgilerin peşine düşüyorlar. Bu arada bizim Ömer Roma’da Elif’in evinde kalıyor
ÖMER :Seni onun acısıyla tehdit ediyorlar.. Bak bana yalan mı? Gözlerini kaçırma.
DİZİNİNDİBİ sitesinden ALINTIDIR
Aynen bende akşam çıkar büyük ihtimalTüyolardan sonra Kara Para Aşk 3.bölüm 2.fragmanını daha bir merak ettim.![]()
Dün geceden beri fragman bekliyorum seninki işmi şimdi?2.fragman yarın çıkacak boşuna beklemeyin
4. yada 5. bölümde MY ile kafa kafaya gelir tahminimce. Çünkü gördüğünüz aksiyon daha hiçbirşey![]()
ben sadece bu dizi hakkında yorum sayfasının bu kadar coşmasının nedenini söyledim kendimceElif&Ömer çifti arasında daha aşk başlamamışken müthiş bir elektirik varAy Yapım Tuba ve Engin'i bir araya getirerek müthiş bir işe imza attı
Bu arada ben senin diziyi eleştirmene yorum yapmadım @xemrexxx buraya gelip başka dizileri gündeme getirmen ve yorumlamanın yanlış olduğunu söyledim![]()