30 Mart sonrası denekler değişecekti galiba.Dün @takas a diyecektim ama sevkini kirmayayim dedim. Kurtlar parallrcilere saldırdığı sürece reytingi bu rakamları zor geçer
30 Mart sonrası denekler değişecekti galiba.Dün @takas a diyecektim ama sevkini kirmayayim dedim. Kurtlar parallrcilere saldırdığı sürece reytingi bu rakamları zor geçer
tabe tabeDün @takas a diyecektim ama sevkini kirmayayim dedim. Kurtlar parallrcilere saldırdığı sürece reytingi bu rakamları zor geçer
@takas a geçen hafta makale yolladım onu sana da yollasin onu okursan 30martta sonra da değişmez tns kafa kola alınmış30 Mart sonrası denekler değişecekti galiba.
Sana dediğim konuda makale yazıp geçen hafta takas yolladım onu okursan anlarsın gerçekleritabe tabe
gerçekler değil de Tayyip-cu bir görüş oluyor sadece taraf olan birinden gerçekler öğrenilmezSana dediğim konuda makale yazıp geçen hafta takas yolladım onu okursan anlarsın gerçekleri
nolmadı loOlmadı tüh
kesinlikle haklısın aga bunca yıldır reytignlere bakıyorum böyle saçmalık görmedimSana dediğim konuda makale yazıp geçen hafta takas yolladım onu okursan anlarsın gerçekleri
Okumadan karar verme. Ön yargı ruhunda diktatörlük kurmuş hacı. Kendi bu dikatatorden kurtarmadan sana kimse fayda etmez)) =gerçekler değil de Tayyip-cu bir görüş oluyor sadece taraf olan birinden gerçekler öğrenilmez
nolmadı lo
Ben sonuçlar garip derken hepiniz dalga geçiyordunuz...reytingler benim için bitmiştir artık bu kadar saçma bi sonuç olamaz
yorum yapmaya gerek bile yok bariz şekilde oynanıyor reytinglerle
gerek yok hacı ))Okumadan karar verme. Ön yargı ruhunda diktatörlük kurmuş hacı. Kendi bu dikatatorden kurtarmadan sana kimse fayda etmez)) =
Yok bu hafta siyasi gönderme yapmadılar ondanKanal D bu hafta şike yapamamış. Boynu Bükükler 3 reyting düşmüş.
°°°mobil mesaj°°°
Küçük Ağa yükseldi ama.Yok bu hafta siyasi gönderme yapmadılar ondan
)))
Tabloyla ilgili bişeydi. Olmayınca sukût-u hayale ugradımnolmadı lo
Kanal d şike yapmıyor sistem yapımcılarla paraleller arasında.Küçük Ağa yükseldi ama.
°°°mobil mesaj°°°
@EveNYuh! Vadi bu oranı mı hakediyor la dünkü bölüme bu oranlar resmen komedi!! 😡
Kanal D'nin dizisi düşmüş iyi olmuş umarım tüm dizileri batar. Şişirme Küçük Ağa'sı kaldı kanalın yazık.
Yıllarca o VASAT dizileri şikeyle reyting rekorları kırdı şimdi de yapıyordur.Kanal d şike yapmıyor sistem yapımcılarla paraleller arasında.
O AGB deydi. Şimdi sistem kanal üzerine değil dizi seçerek yapıyorYıllarca o VASAT dizileri şikeyle reyting rekorları kırdı şimdi de yapıyordur.