20 Mart 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Star Haber A/B'de çok iyi gitmiş. Perşembe günleri A/B daha önemli. :)
bunu söyleyeceğinizi biliyodum ve anladım ki dünkü yorumumu zerre anlamamışsınız zaten ne demek istediğimi anlasanız bile böyle devam edeceğinizi biliyodum,ben abye hiç bakmayın yorum yapmayın demiyorum ama tüm türkiyeyle dalga geçermiş gibi ,,total olmuş,, lafı hiç hoş değil bu demek tüm türkiye olmuş? abyi ise yere göğe sığdıramamanız çok kötü bişey yorumumu okuduysan totaldede kanald haber izlenmiş dedim ama abde bi haber bu oranı alması rekor şimdiki reytinglerde :T:

Son düzenleme:
Vadi'den yükseliş bekleniyordu düşmüş.

Boynu Bükükler de düşmüş maalesef yükselir umarım haftaya. :(

Arkadaşım Hoşgeldin ab'de çok iyi gitmiş.

Aramızda Kalsın istikrarlı performansını sürdürüyor.

Star Arkadaşım Hoşgeldin'in önünü kesme adına Kardeş Payı'nı harcıyor. Çarşamba çok iyi gider bence dizi.

Zengin Kız Fakir Oğlan her zamanki gibi sbt'deki oranlarından uzak..

A/B kategorisinde çok büyük miktarda iniş çıkışlar oluyor son dönemde.

°°°mobil mesaj°°°

gündem yoğun her gün bir ölüm her gün bir tape çıkıyor :) milletin haberlere kaçtığı günler ab dip yapıyor
Umarım Yalan Dünya etkilenmez bu akşam. Geçen hafta A/B'de bu sezonki en yüksek oranını aldı. Artık 7'yi geçse de 8 için kolları sıvasak.

°°°mobil mesaj°°°

Vadi nasıl 27 almaz :bağır: Herşeyiniz şike, 27 rtgimizi verin bize :F

Boynu bükükler şok düşüş geçirmiş.
Ak başarısını devam ettiriyor.
Ah hafif toparlanmış, iyi sonuçlar elde etmiş.
Kardeş payı ilk bölümlerin hürmetine gösterilen ilgiden yoksun kalınca çökmüş. :)
Zkfo be güldür güldür fena sayılmazlar.

Boynu Bükükler düşüyor.Hadi hayırlısı.
Vadi 15'lü günlerini özlüyor gibi ama hala iyi.Bu hafta Karadayı'ya geçildi miki.(b) @abay06

Kardeş Payı söylediğim gibi rayına oturuyor yavaş yavaş.

Geçen hafta çok düşmüştü ben o kadar dememiştim. Ama A/B'de böyle 5'e yakın alacaktır hep.

Kanal D'de de Galip alıyordu ama noldu...

°°°mobil mesaj°°°

İşte budur Umutsuz Ev Kadınları iki grupta da muhteşem gitmiş, çok sevindim ya.. :Z :Z:Z:Z:Z:Z:ZUmarım haftaya daha da artar :Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z

12,82 reyting vadiye göre düşük reyting herkes yazmış yükseliş bekleniyordu diye ama bu bölüm durgundu .Aksiyon tavan yaptığında reytinglerde tavan yapacaktır .

Kardeş Payı söylediğim gibi rayına oturuyor yavaş yavaş.

Geçen hafta çok düşmüştü ben o kadar dememiştim. Ama A/B'de böyle 5'e yakın alacaktır hep.

Kanal D'de de Galip alıyordu ama noldu...

°°°mobil mesaj°°°
Kanal D ile Starı bir tutma kanal d 5 e talim değil hemen harcıyor diziyi ama starım zaman verir diziye:D

Starım artık perşembe günleri de çok iyi gidiyor tebrikler starıma
Hem beni affet hem star haber(nazlı çelikle)hem ak hem de kardeş payı ile güzel bir gün geçirmiş:)
Ayrıca star haberin aldığı oranları gören varmı?:)7 alacakmış az daha:D

Kurtlar Vadisi Pusu her iki kategoride de zirvede yer almış, tebrik ederim, daha yüksek bekliyorduk ama..

Aramızda Kalsın TOTAL'de iyi, AB'de çok iyi gitmiş, tebrik ederim..

Boynu Bükükler geçen haftaya göre düşmüş, dün tahmin etmiştim düşeceğini..

Esra Erol eskiye çok uzak yine.. Sence neden düştü böyle @Fks14 , iyi bi Esra Erol izleyiciyisi olarak bilirsin..

öfff böyle olucağını biliyordum herkes rekor beklerken ben yine 12de kalır demiştim ve kaldıda ayol bu yıl var bişiler istediği akdar iyi bölüm çıkarsınlar yine 12 reytingi geçemiyoruz totelde :(
abde 8 reyting zaten rezalet bir küçük ağa kadar olamadık totelde abde 13 alıyorlar bu yılkı reytinglerde memnun değilim :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking