Çok beğendim.Bu sezonun en iyi dizilerinden birisi.hem senaryo hem oyuncular çok iyi.ilk bölüm de iyidi ama 2. bölüm senaryo tam oturmuşErkan baba yine döktürüyor...
Geçen haftaya oranla daha iyi dizi,sen nasıl beğendinmi kardeşim. @Ahmad
İlk bölüm konuya gayet güzel girmişti. Bu hafta meyvelerini alıyor ..Sıkı senaryo sıkı oyunculuklar yılın dizisi budur..Çok beğendim.Bu sezonun en iyi dizilerinden birisi.hem senaryo hem oyuncular çok iyi.ilk bölüm de iyidi ama 2. bölüm senaryo tam oturmuş![]()
Aynenİlk bölüm konuya gayet güzel girmişti. Bu hafta meyvelerini alıyor ..Sıkı senaryo sıkı oyunculuklar yılın dizisi budur..
"Çünkü senden hoşlanmadım" lafını 3 bölümde itinayla yedirirler
O sahne çok iyiydi.Elif`le Ömerin tartışmaları dizini daha da sevdiriyor"Çünkü senden hoşlanmadım" lafını 3 bölümde itinayla yedirirler![]()
Sen bu hafta gezmeye gidersin ama haftaya KPA yine senin yanında olurKara Para Aşk'ı izliyorum diye gezmeye bile gitmedim.......
Aklıma New Black is Orange geldiSema Ergenekon @semaergenekonn 51 dk.
#KaraParaAşk kara para nasıl aklanır izleyelim öğrenelim.
Dizinin en sevdiğim yerleri,ikilinin atarlarıO sahne çok iyiydi.Elif`le Ömerin tartışmaları dizini daha da sevdiriyor![]()
Ne bölümdü ama nefes aldırmıyor izlerken var ya!dizi iyi gidiyor vee uçakta ömer![]()
Ne bölümdü ama nefes aldırmıyor izlerken var ya!
Ve bitti.