- Reaksiyon puanı
- 58,385
- Puanı
- 1,060
sincabıma laf ettirmemFavoriforumum Smileyleri ile meşhur sempatik üyesidir.En kötü yanı Avatarıdır.Avatar Değişmedi gitti dedittiriyor artık.
Favori Sözlüğe Hoş Geldin @çiğdem-
sincabıma laf ettirmem![]()
tamam sen istedin bunu değiştirdim avatarımı nasıl şimdiDeğişsin artık Bence.Smiley koy Avatara.
![]()
tamam sen istedin bunu değiştirdim avatarımı nasıl şimdi![]()
hayır beim sincap koleksionum var forumlarda hep butür şeyler değiştiriyorum hatta arkadaş çevrem sincap der bana lakabım yanıDalga geçmişsin.![]()
face avatarımdada bunlar var mesela veya diğer forumlarımdaDalga geçmişsin.![]()
sağ ol böyle düşünmene sevindimÇok pozitif, neşeli bir üyemiz.Mesajlarını zevkle okuyorum.
![]()
face avatarımdada bunlar var mesela veya diğer forumlarımda
yani dalga geçmedim cnm senide kırmak istemedim pardon 😳😳
sağ ol böyle düşünmene sevindim![]()
hadi ordan beee sensin forumun çirkin kızıforumun kıskanç ve çirkin kızı![]()
hadi ordan beee sensin forumun çirkin kızı![]()
hahaha ayy erkek kıtlığımı var orada erkek olarak tek sen varsın sanırım ilgi gördüğüne görebenim adım çıkmış brad pitt e kapıda kızlar 25 kilometrelik kuyruk olmuş sen ne diyon)
Dizi zevkimizin uyduğu ve yorumlarını beğendiğim üyeBugün ilk defa avatarını değiştirdi
![]()
teşekkürler böyle düşünmenize sevindimForumun neşesi beğendiğim üyelerden Ayollarıyla meşhur![]()
sorma her yerde karşıma çıkıyor@destere nin en büyük rakibi![]()
tşşk 😉😉 evet yeter bencedeEn sevdiğim üyelerden biridir, üstelik hemşerim. daha ne olsun?![]()