babam geldi dizi keyfim bitit 😕😕😕 kalan kısımlarıda yarın netten bakarım artık 🙂dadaylının yediği dayağı hayatım boyunca yemedim
Bende maça geçtim zaten reklamdan sonra fazla devam etmez.babam geldi dizi keyfim bitit 😕😕😕 kalan kısımlarıda yarın netten bakarım artık 🙂
dadaylıları döven adamla serhatın kavgası olucaktı onu kaçırıcaz 🙂🙂Bende maça geçtim zaten reklamdan sonra fazla devam etmez.
O değilde bu şahin göz her şeyi buluyorsa neden Ertan'ın yerini bulup söylemiyor.dadaylıları döven adamla serhatın kavgası olucaktı onu kaçırıcaz 🙂🙂
ertanıda geç cnm rusyalıyı unuttun rusyalıyı serhata vermesi gerekiyordu ama rusyalı konusunda hiç yardımcı bile olmadıO değilde bu şahin göz her şeyi buluyorsa neden Ertan'ın yerini bulup söylemiyor.
dadaylı dayak yedi hala şoktayımm !!ertanıda geç cnm rusyalıyı unuttun rusyalıyı serhata vermesi gerekiyordu ama rusyalı konusunda hiç yardımcı bile olmadı
o değilde zaman ne çabuk geçiyor daha az önce 20:00 gösteriyordu saat reklam geldi diyordum ne çabuk 22:00 oldu 2 saat ne ara geçtidadaylı dayak yedi hala şoktayımm !!
Rusyali, katarina, İvan @takas @Polat Şaşmazo değilde zaman ne çabuk geçiyor daha az önce 20:00 gösteriyordu saat reklam geldi diyordum ne çabuk 22:00 oldu 2 saat ne ara geçti
aaa o sahne geldimi ne oldu 😕😕Serhat ; Ama bizde Cüneyt Arkın'ı seyrederek büyüdük çekirge
Çekirge bir zıplar iki zıplar üçüncüde serhat ......aaa o sahne geldimi ne oldu 😕😕
Kendini tatmin ediyorsun galiba anlıyorum seni boşver bu da gelir bu da geçerAra vereceği için reytingleri daha da düşer.