Ben sana Survivor'un 12'leri 13'leri gördüğü saatleri diyorum Evet @sürgünüm'ün dediği gibi #Karadayı hiç reklam vermedi Acayip sıkıldım Çişim geldi😱Pardonsaat kavramı değişmiş fanfinfonlarda
Ben sana Survivor'un 12'leri 13'leri gördüğü saatleri diyorum Evet @sürgünüm'ün dediği gibi #Karadayı hiç reklam vermedi Acayip sıkıldım Çişim geldi😱Pardonsaat kavramı değişmiş fanfinfonlarda
bu dediğin daha inandırıcı olur sonuçta karşısında kendisini sürekli geçen bir macun varBen sana Survivor'un 12'leri 13'leri gördüğü saatleri diyorum Evet @sürgünüm'ün dediği gibi #Karadayı hiç reklam vermedi Acayip sıkıldım Çişim geldi😱Pardon
Beğeni + Tamambu dediğin daha inandırıcı olur sonuçta karşısında kendisini sürekli geçen bir macun var
Yok ben olsam öyle film ismi gibi bişey koymazdım bu durumakaçış planı 😱
Hem yanlışın var Karadayı 21:45-22:40 arası iki kere 15 dk reklam verdi.Tabi Karadayı 21:30 -22:40 arasında 2 kere 15 dk reklam verdi. Öyle değil mi @sürgünüm
Evet doğru benim aklım 21:30'da verilen eski reklam düzenine gittiHem yanlışın var Karadayı 21:45-22:40 arası iki kere 15 dk reklam verdi.