Bide joker hakkıyla aradığı arkadaşıda 'eşşek diye tahmin ediyorum' dedi ...Kafama sıkacam!KMOİ'deki kız ne yaa öyle 2 jokeri gitti hiç yere
ATV para vermemek için mi yapıyor bunlari birkaç bölümüdür katılan yarışmacılar vasat.KMOİ'deki kız ne yaa öyle 2 jokeri gitti hiç yere
Kız salak malak ama 30 bin tl ile ayrıldı.İyi paraATV para vermemek için mi yapıyor bunlari birkaç bölümüdür katılan yarışmacılar vasat.
Şu an izleyemiyorum ama evvel iki bölümdür yarışmacılar 15 Bin'e gelmeden elenip gitti..Kız salak malak ama 30 bin tl ile ayrıldı.İyi para
Bu reyting ilede alakalı,reytingi yüksek programların soruları daha basit oluyor ve yüksek para kazanabiloyorsun.Şu an izleyemiyorum ama evvel iki bölümdür yarışmacılar 15 Bin'e gelmeden elenip gitti..
Kız salak malak ama 30 bin tl ile ayrıldı.İyi para
Şu an MIT'te mi okuyormuş ne bir çocuk yarişiyor.Ama 3.soruda hemen jokerŞu an izleyemiyorum ama evvel iki bölümdür yarışmacılar 15 Bin'e gelmeden elenip gitti..
Okumuşlara zor soruyorlar.Şu an MIT'te mi okuyormuş ne bir çocuk yarişiyor.Ama 3.soruda hemen joker
Bende mola vereyim geceye 2-3 tane dizim var burda olacağım.KMOİ Reklam bugunlük tv yeter AKP'nin Midyat reklamı güzelmiş
Bende şimdi TWD Believe Once Upon a Time izlerimŞu an MIT'te mi okuyormuş ne bir çocuk yarişiyor.Ama 3.soruda hemen joker
O dizi baştan çekilmeyecek mi? Ankara'nın Dikmen'i hafta 2 gün olsun.X factor iki haftaya biter yerine paşa gönlüm gelir.