Kaan 7/24 izliyordur ona yetişemem.
Kaan 7/24 izliyordur ona yetişemem.
Herşeyi göze aldım, kararlıyımKanal D'me laf edersen senle hiç istemeyeceğim tartışmalara girebilirim ama.
😱 Ben bu sezon Perşembe ve Pazar Kanal D'deydim sadece. Allah'tan Küçük Ağa ve Dikmen geldi. Atacan beni geçmiş cidden.
Sende 7/24 show'u izlemiş bi insansın. Bünyen alışkındır. Sadece kanal farklı olacak.Kaan 7/24 izliyordur ona yetişemem.
acun özet 7.5
ohb acun reklama girmedigi için yükselemedi bu anlık 5 i rahat geçer
Bi ara bende salı ve perş izlerdim. Şimdi kanal'ın Armasını unuttum nerdeyse😱 Ben bu sezon Perşembe ve Pazar Kanal D'deydim sadece. Allah'tan Küçük Ağa ve Dikmen geldi. Atacan beni geçmiş cidden.
Yakında forumun en antisi seçileceksin bu gidişle. Her kesimle tartışıyorsun.Herşeyi göze aldım, kararlıyım
Kanal D bu sezon bana hitap etti. ( Komedi dizilerini sevdiğim için olabilir. )Sende 7/24 show'u izlemiş bi insansın. Bünyen alışkındır. Sadece kanal farklı olacak.
E ne yani, sevmediğimi sevmiş gibi mi yapayım?Yakında forumun en antisi seçileceksin bu gidişle. Her kesimle tartışıyorsun.
kesin yorgan arkasından gizli gizli izledin))) tns den daha sağlıklı sonuç veriyon vallahi Tns sürekli satılırken sen sadece karadayı da sapiyon)))tamamda geçen haftada ben izledim niye o zaman düşmedide şimdi düştüki
Belli zaman yükseliyor sonra düşüyor. BS'de olduğu gibi.tamamda geçen haftada ben izledim niye o zaman düşmedide şimdi düştüki
Hangi iki gün ?Kanal D bu sezon bana hitap etti. ( Komedi dizilerini sevdiğim için olabilir. )
Şu an Pazartesi izlemiyorum Kayıp yok. Acun günlerinde Show'u izlemiyordum, onun harici hergün izlerdim. Şu zamanlar 2 güncük.
Çarşamba(dönüşümlü) bi de Pazartesi. (Animasyon çok severim. )Hangi iki gün ?