Kaan 7/24 izliyordur ona yetişemem.
Kaan 7/24 izliyordur ona yetişemem.
Herşeyi göze aldım, kararlıyımKanal D'me laf edersen senle hiç istemeyeceğim tartışmalara girebilirim ama.![]()
😱 Ben bu sezon Perşembe ve Pazar Kanal D'deydim sadece. Allah'tan Küçük Ağa ve Dikmen geldi. Atacan beni geçmiş cidden.
Sende 7/24 show'u izlemiş bi insansın. Bünyen alışkındır. Sadece kanal farklı olacak.Kaan 7/24 izliyordur ona yetişemem.![]()
acun özet 7.5
ohb acun reklama girmedigi için yükselemedi bu anlık 5 i rahat geçer![]()
Bi ara bende salı ve perş izlerdim. Şimdi kanal'ın Armasını unuttum nerdeyse😱 Ben bu sezon Perşembe ve Pazar Kanal D'deydim sadece. Allah'tan Küçük Ağa ve Dikmen geldi. Atacan beni geçmiş cidden.![]()
Yakında forumun en antisi seçileceksin bu gidişle.Herşeyi göze aldım, kararlıyım![]()
Kanal D bu sezon bana hitap etti.Sende 7/24 show'u izlemiş bi insansın. Bünyen alışkındır. Sadece kanal farklı olacak.![]()
E ne yani, sevmediğimi sevmiş gibi mi yapayım?Yakında forumun en antisi seçileceksin bu gidişle.Her kesimle tartışıyorsun.
![]()
kesin yorgan arkasından gizli gizli izledin))) tns den daha sağlıklı sonuç veriyon vallahi Tns sürekli satılırken sen sadece karadayı da sapiyon)))tamamda geçen haftada ben izledim niye o zaman düşmedide şimdi düştüki![]()
Belli zaman yükseliyor sonra düşüyor. BS'de olduğu gibi.tamamda geçen haftada ben izledim niye o zaman düşmedide şimdi düştüki![]()
Hangi iki gün ?Kanal D bu sezon bana hitap etti.( Komedi dizilerini sevdiğim için olabilir. )
Şu an Pazartesi izlemiyorum Kayıp yok.Acun günlerinde Show'u izlemiyordum, onun harici hergün izlerdim.
Şu zamanlar 2 güncük.
![]()
Çarşamba(dönüşümlü) bi de Pazartesi.Hangi iki gün ?![]()