Site Anasayfası Yenilendi (Yeniden - 28 Mart)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun.:DGüle Güle kullanın.:D

Eline sağlık. Beyaz yerine daha koyu bir şeyler güzel olur bence. :)

@OzaN bunu bize yapma:T

lgz0zz5.png

1024x768 çözünürlük ve mobil için bir güncelleme yaptım. Şu an hemen her ekranda sorunsuz çalışması lazım.

Yalnız bir javascript eklentisinin azizliğine uğruyoruz zaman zaman ve görüntü bozuklukları olabiliyor.

Bildirimleri görmek için üstüne iki kez gelmeniz gerek ve yine de pek verimli çalıştığını söylenemez. İlerleyen dönemde bir şekilde ben çaresini bulurum veya güncellemelerle sorun çözülür umarım. :)

Anasayfayı geçenlerde yenilemiştik fakat maalesef işler istediğim gibi gitmedi ve pek çok hata oldu.

Şimdi bir kez daha yeniledim. Çok daha şık oldu kanımca. Daha da iyi olacak ama bir anda olacak bir iş değil. Sindire sindire olması gerekiyor. :)

Bu arada Chrome'da ve muhtemelen bazı başka tarayıcılarda alttaki kısmın berbat gözüktüğünün farkındayım. En kısa zamanda orası da yenilenecek ve düzgün bir görünüme kavuşacak. :)

Böyle daha güzel olmus büyük resim daha farkli bir hava vermis anasayfaya. :) Ellerine saglik Ozan. :)

Anasayfayı geçenlerde yenilemiştik fakat maalesef işler istediğim gibi gitmedi ve pek çok hata oldu.

Şimdi bir kez daha yeniledim. Çok daha şık oldu kanımca. Daha da iyi olacak ama bir anda olacak bir iş değil. Sindire sindire olması gerekiyor. :)

Bu arada Chrome'da ve muhtemelen bazı başka tarayıcılarda alttaki kısmın berbat gözüktüğünün farkındayım. En kısa zamanda orası da yenilenecek ve düzgün bir görünüme kavuşacak. :)
Eline sağlık :) Hala vbulletindeki anasayfanın güzelliği kadar olmasada bu hali daha iyi olmuş. Aslında arkaplanda farklı renkler koymayı deneyebilirsin aslında :D