Bana yenilenmeyen şey söyleyin. Alışamadım bu değişime çok fazla geldi.
Ney? Anlamadım hı?En son ne zaman girmistin. XenForo degisimini görmüstün ama dimi?
Ben eski sistemleri seviyorum yenilikten çok keyif alan birisi değilim. Şimdiye kadar ne eklense ne değişse alışamayıp memnun olamamışımdır.hahahah bu iyiydi
Ben eski sistemleri seviyorum yenilikten çok keyif alan birisi değilim. Şimdiye kadar ne eklense ne değişse alışamayıp memnun olamamışımdır.
Ozan gözünü seveyim daha az çalış. Bak alışamayanlar var!Ilk basta tepki verenler az degildi zaten, zamanla herkes alisti. Bende uzun zaman vbulletin'li forumlarin yönetiminde takilmistim, XenForo'da gayet iyi.
@OzaN calisiyor
Akşam görüştük bile haberin yok.
Suç sende. Ben alıştıra alıştıra yaptım yenilikleri ama sen alıştırma faslını kaçırdın.Ozan gözünü seveyim daha az çalış. Bak alışamayanlar var!
Haberim var da, haberim yokmuş gibi davrandım. Görünce şaşırmışsındır yani, onu demek istiyorum.Akşam görüştük bile haberin yok.
Suç sende. Ben alıştıra alıştıra yaptım yenilikleri ama sen alıştırma faslını kaçırdın.
Suçlu hep ben zaten.Akşam görüştük bile haberin yok.
Suç sende. Ben alıştıra alıştıra yaptım yenilikleri ama sen alıştırma faslını kaçırdın.
Ben mesela eski benim hiç değişmedimBana yenilenmeyen şey söyleyin. Alışamadım bu değişime çok fazla geldi.
Anaaam değişmeyen birisiBen mesela eski benim hiç değişmedim