''Asi'' Karakteri Tuba Büyüküstün'ün Peşini Bırakmıyor

Ekşi Sözlükte birçok sitede,blogda gazetelerde övgü dolu haberler çıkarken kıyıda köşede kalmış habere itibar edecek değilim.birkaç olumsuz haber çoğunluğu bastıramaz.:)

Bence Kara Para Aşk'a yorum yapmak için erken çünkü karakterler daha çok yeni :)

yuh be kardeşim tuba asiyle mi sevildi insan ergen olabilir ama Ihlamurlar altında çemberimde gül oya da kim oynadi internet var izle be kardeşim

yuh be kardeşim tuba asiyle mi sevildi insan ergen olabilir ama Ihlamurlar altında çemberimde gül oya da kim oynadi internet var izle be kardeşim
yazan ergenlik etmiş olabilir ama çok da haksız değil çemberimde gül oyada rolü küçüktü :) ıhlamurlar altında da başrol değildi 1.sezon finali özge borak öllünnce başrol oldu belki onu kastetmiştir :) bu arada ıhl.alt.dublaj mıydı kendi sesi miydi @sürgünüm (b)

Poff baya küçük detaya takılmışlar.
Ve bundan da anlaşıldığı gibi Tubanın Kpa"da gösterdiği performansda herhangi bir sorun bulunmamışki gidip en ufak soruna takılmışlar.:)
Birde üzerine abartıp şişirdip "Tubanın dizileri sesi yüzünden bitti" demiyorlar mı.:D:D
Neyseee

aynen valla ıhlamurlar altında da parlamıştı o diziyi biz de izliyoduk ilk başta başrol değildi sonradan başrol olmuştu diye hatırlıyorum

Poff baya küçük detaya takılmışlar.
Ve bundan da anlaşıldığı gibi Tubanın Kpa"da gösterdiği performansda herhangi bir sorun bulunmamışki gidip en ufak soruna takılmışlar.:)
Birde üzerine abartıp şişirdip "Tubanın dizileri sesi yüzünden bitti" demiyorlar mı.:D:D
Neyseee
daha karakteri başarılıyla ya da başarısızlıkla canlandırıyor demek için erken birkaç bölüm geçsin detaylı yorumlar gelir :)

aynen valla ıhlamurlar altında da parlamıştı o diziyi biz de izliyoduk ilk başta başrol değildi sonradan başrol olmuştu diye hatırlıyorum
yazıda ona değinmemiş adam sesi kötü çıkıyor demiş :) ıhlamurlar altında da dublajlıymış sesi yani kendi sesi değil asi den bu yana kendi sesi

Herşey kadının ses tonundaymış meğersem...20 dakikada başarılıydı evet asideki ses tonuydu.. ama gönülçelende farklı bir tipdeydi ve bizi şaşırtı.fakat halen şuanda Asi karakterinden sıyrılamamış gibi..dublaj öneriyorlamış...ben birini sesi olmadan nasıl sevebilirim yılların tubasını sesi farklı gelince yadırgarım..olmayacak iş!!!

Tuba Büyüküstün ün Asi dizisini çok seviyorum
Gönülçelen de var tabi. ..