''Asi'' Karakteri Tuba Büyüküstün'ün Peşini Bırakmıyor

Bence abarttigin kadar birsey yok. Saygi duyuyorum, senin düsüncendir, ama "komik" falan degil yani. Normal bir ses.
ben sonucta kendi düşüncemi söyledim birisine cevap olarak söylemedim bende senin düşüncene saygı duyuyorum herkesin düşüncesi aynı olmayabilir tabi tartışşmak çıkarmak değil amacım sadece düşüncemi söyledim :bhr::bhr::bhr:

Biz yazınca da "Beren fanları kötülesin anca" vs yorumlar yazılıyor. Çoğu kişi aynı fikirde. Yani kpa da belki 20 dk'da ki gibi çok kötü olmasada belli bi aşamayı geçemiyor Tuba. Hep aynı mimikler, aynı bakışlar. Yani vaayyy be burda iyi rol kesmiş diyeceğim bi performans yapamadı. Sesi de @Çiğdem- in dediği gibi fragmanlarda aşırı kulak tırmalıyordu ama dizi de aşırı rahatsız olmadım. O'nun da sebebi kötü habere, mutlu habere, sürprizlere, aceleye vs vs hep aynı tonla karşılık vermesi. Bu durumda haliyle rahatsız ediyor izleyiciyi.
biri anladı sonunda beni kulak iğleneyen bir ses tonu var belki kendisi ayarlayamıyordur artık bilemiyorum az çok dediklerine katılıyorum 😉😉

Asi kadar olamaz zaten hiç bir rolde bu açık.:DÇok başarılı bir roldü.:)

Tuba'nın hiçbir dizisi erken final yapmadı bu bir :)
Ses tonunda bazen sorunlar olduğu doğru ama Kara Para Aşk'ta bu sorun yok denecek kadar azdı :)

Tuba'nın hiçbir dizisi erken final yapmadı bu bir :)
Ses tonunda bazen sorunlar olduğu doğru ama Kara Para Aşk'ta bu sorun yok denecek kadar azdı :)
Romanlı çiçekli rolunde ki dizisi erken dağılmıştı, tuba herkesi toparlamaya çalışıyordu bitmesin diye. Unuttun galiba. :):)

İkinci sezon ortasında reytinglerde düşüş olmuştu ama erken final yapmadı veya yayından kaldırılmamıştı :)
birileri tubişin dizisi yayından kaldırıldı mı dedi ? konu nasılş oraya geldi :F

Biz yazınca da "Beren fanları kötülesin anca" vs yorumlar yazılıyor. Çoğu kişi aynı fikirde. Yani kpa da belki 20 dk'da ki gibi çok kötü olmasada belli bi aşamayı geçemiyor Tuba. Hep aynı mimikler, aynı bakışlar. Yani vaayyy be burda iyi rol kesmiş diyeceğim bi performans yapamadı. Sesi de @Çiğdem- in dediği gibi fragmanlarda aşırı kulak tırmalıyordu ama dizi de aşırı rahatsız olmadım. O'nun da sebebi kötü habere, mutlu habere, sürprizlere, aceleye vs vs hep aynı tonla karşılık vermesi. Bu durumda haliyle rahatsız ediyor izleyiciyi.
bence sorun oyunculuğunda geliştiremediği için her sahnede aynı tonda tuba :)

birileri tubişin dizisi yayından kaldırıldı mı dedi ? konu nasılş oraya geldi :F

bence sorun oyunculuğunda geliştiremediği için her sahnede aynı tonda tuba :)
Malesef, mekanların ambiansı enginin sahiciliği ve nebahat bir de senaryo sayesinde diziye girebiliyosun. Yoksa zor. :)

Kpa'nın ilk bölümünü izlersem yaparım yorumumu. :)

Beren Saat söz konusu olduğunda @xemrexxx yeri göğü inletir, Tuba Büyüküstün'e gelince gömmeye çalışıyor. :)

Medyabey sitesinden Müzeyyen Yılmaz, Tuba Büyüküstün'de gördüğü bir sorunu yazısına taşımış.Yazara göre, oyuncunun canlandırdığı Asi karakterinden sonra o karakterden kurtulamamış.Bu özellikle ses tonuna yansımış ve oyunculuğunun önüne geçmiş.İşte yazının tamamı:

@destere @Forumdash @Yakamoz-Asi @yakup09 @EveN @Bully @*Dream* @TubaAsi @FurkanTB @sürgünüm @ABAY_06 @beyazsoy

çok doğru konuşmuş ama sorun sadece dublaj değil .

ben burda tuba niye ördek gibi ses çıkarıyor diyince ceza almıştım:) bak işte elalem konuşuyor onlarada ceza verin rahatlayın gerçeklerin üstünü kapatmak kolay değil :))

ikincisi sorun sadece dublaj değil şaşırma üzülme heyecanlanma anlarında teklemeye başlıyor tuba .. ses dublajla hallolur ama diğer eksiklikler için daha fazla şeyler şart :)

Beren Saat söz konusu olduğunda @xemrexxx yeri göğü inletir, Tuba Büyüküstün'e gelince gömmeye çalışıyor. :)
alakası nedir ? her konuyuy beren-tuba beren-vadiye geitrmeye çalışanlarla tartışmaya girmiyorum artık:) konuya yorum yapacaksan konuşuruz

çok doğru konuşmuş ama sorun sadece dublaj değil .

ben burda tuba niye ördek gibi ses çıkarıyor diyince ceza almıştım:) bak işte elalem konuşuyor onlarada ceza verin rahatlayın gerçeklerin üstünü kapatmak kolay değil :))

ikincisi sorun sadece dublaj değil şaşırma üzülme heyecanlanma anlarında teklemeye başlıyor tuba .. ses dublajla hallolur ama diğer eksiklikler için daha fazla şeyler şart :)
bundan böyle köşe yazıları ile konuşuruz o zaman :A

Tuba Büyüküstün'ün dublaj kullanmaya ihtiyacı yok. Nebahat Çehre kullanıyor mesela ve çok kötü duruyor. Kendi tarzı da bu şimdi, o kadar takılmamak lazım. O kadar ince ayrıntılara takılan da olmaz. Tuba Büyüküstün'ün güzelliği yeter, sesine takılan olmaz. :)

Tuba Büyüküstün'ün dublaj kullanmaya ihtiyacı yok. Nebahat Çehre kullanıyor mesela ve çok kötü duruyor. Kendi tarzı da bu şimdi, o kadar takılmamak lazım. O kadar ince ayrıntılara takılan da olmaz. Tuba Büyüküstün'ün güzelliği yeter, sesine takılan olmaz. :)
zaten güzelliğine laf eden çarpılır :) güzelliğini eleştirmiyoruz oyunculuğu önemli olan :)

zaten güzelliğine laf eden çarpılır :) güzelliğini eleştirmiyoruz oyunculuğu önemli olan :)

Oyunculuğu da iyi ama ufak tefek geçmişteki işlerinden tekrarları da var. 20 Dakika'daki performanslarından izler de vardı mesela yani. Duyguyu geçiriyor mu, geçiriyor. O bile yeter aslında. :)

Oyunculuğu da iyi ama ufak tefek geçmişteki işlerinden tekrarları da var. 20 Dakika'daki performanslarından izler de vardı mesela yani. Duyguyu geçiriyor mu, geçiriyor. O bile yeter aslında. :)
duyguyu geçirememesi mesele :) partnerleri ilker aksum ve engin akyürek gibi çok iyi oyuncular olunca bu daha iyi meydana çıktı :)

Tuba'nın sadece Çemberimde Gül Oya dizisini izlemiştim, o yüzden yorum yapamıyorum. :D