13 Mart 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Sürekli aynı laflar. Yok benim kimseyle sorum yok, yok efendim iki muabbet etmeye geliyoruz, kavgaya ve kışkırtmaya ne gerek var tarzı nutuklar havada uçuşuyor. :) Sonra da yok sen samimiyetsizsin, yok reklamlar, yok yayından kaldırıldı, yok senin acelen ne, yok beren ruhsuz oynuyor?

Bu ne perhiz bu ne turşu suyu? :):)

Komedilerle en fazla 6-7 alır ama sağlam bi dramla 13-15 :A
Yalan Dünya 14 almıştı. :A

Sen yine kavga peşindesin ben sürekli sözümün arkasındayım hiçbir diziyi eleştirmiyorum Merhamet için reklam demem sen Kara Para Aşk için dediğin içindi,Beren'i de siz Tuba'yı eleştirdiğiniz için eleştiriyorum.:)

Bu arada @EveN ile aramızı bozamazsın.:)
Bozma gibi bi amacım mı varmış?:F O kanıya nerden vardın?:F

İftira atmayalım. :):)

lafının arkasında olsaydın hiçbir zaman kışkırtmazdın. Yok siz yaptınız diye bende yaptım :F Biz ne yaparsak her şeye inat gidicen öylemi?:F

O zaman o nutuklara şunu da ekliyceksin ; ben ........................ Hiçbirini yapmam, amaa eleştiriye gelemediğim bazı mesajlarda olursa tüm yazdıklarımı unutun.:F

Yalan Dünya 14 almıştı. :A
Niye hatırlattın şimdi ? :A

ama 1 kez :d sürekli aynı seyirde dramlar kalabiliyor. :A

lafının arkasında olsaydın hiçbir zaman kışkırtmazdın. Yok siz yaptınız diye bende yaptım :F Biz ne yaparsak her şeye inat gidicen öylemi?:F

O zaman o nutuklara şunu da ekliyceksin ; ben ........................ Hiçbirini yapmam, amaa eleştiriye gelemediğim bazı mesajlarda olursa tüm yazdıklarımı unutun.:F

Niye hatırlattın şimdi ? :A

ama 1 kez :D sürekli aynı seyirde dramlar kalabiliyor. :A
Aynı seyirde derken o da sürekli 10+ alıyordu bir nevi aynı seyir. :D

Dramalarda reyting almak daha kolay o konuda haklısın. :)

Tartışmak istemiyorum.İçin rahat edecekse korktu kaçtı diyebilirsin.:)

Boynu Bükükler A\B'de daha iyi gitmiş :Z
Aramızda Kalsın biraz düşüş yaşamış ama A\B'de çok iyi gitmiş.
Zengin Kız Fakir Oğlan bu hafta artış yaşamış.
Arkadaşım Hoşgeldin A\B'de iyi gitmiş.
Beni Affet totalde çok iyi gitmiş ve 2. olmuş.

Her zaman ki gibi süper dönüşşe perşembeyi alır. Alışkınız zaten :A

Ben iftira atmam. :):)
Hergün mesajlarımdan alıntı yapmak zorunda değilsin uyarımı yapayım bir daha olursa engelleme yapacağım.:)

Cevap yazsam gizli bir el mesajlarımı siliyor(dünkü senin mesajın duruyor benimki silinmiş):)

Hergün mesajlarımdan alıntı yapmak zorunda değilsin uyarımı yapayım bir daha olursa engelleme yapacağım.:)

Cevap yazsam gizli bir el mesajlarımı siliyor(dünkü senin mesajın duruyor benimki silinmiş):)
İster engelle ister konuş. İlgilendirmiyor beni. :):) şu kadar diyim seni engelliycek kadar önemsemiyorum. :):)

sen suçlu olduğun için haliyle senin mesajın silinmiş. :):)

Bu arada kanald nin her yapımı çakılınca bir kaç ay öncesine kadar kimsenin sesi çıkmıyordu da şimdi mi sistem kafanızı karıştırıyor?:F
E pes bu kadarınada. :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,556
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd