13 Mart 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

dün millet coşuyordu sosyal medya sallanıyor diye vadide sosyal takılıyor artık medyayı salladı reytinglerde sallandı :))

vadi ab grubunda çok düşük kimse paralele düzleme eksene laf atmasın zamanında 15 e çıkınca paralel çıkarttı demiyordunuz inincemi paralel çarptı diziyi?

nasrettin hoca hikayesi, kazan doğurunca inandınız gıkınız çıkmadı kazan ölünce niye keyfiniz kaçtı ? :)

kardeş payı çok düşmüş aramızda kalsın arada kalmış ama reytingleri iyi

arkadaşım hoşbeşledik iyi oranlar almaya devam ediyor..

bense dün bişey izlemedim berensiz perşembeler boş geçmeye devam ediyor...

Vadi iyi gitmiş tebrikler.:)Ab ile Total açılıyor yine.5'e yaklaşmış fark.:)
Arkadaşım Hoşgeldin eski performansına uzak gibi.Düşüşler başladı.
Aramızda Kalsın güçlü rakip ama kendini arttıracak bir yanı yok.5-8 arası yola devam.
Boynu Bükükler'in 2. İnadına yaşamak vakası olmayaşı güzel.Güzel gitmiş.
Kardeş payı bir anda devrilmiş.Çok düşmüş iki gruptada.

Beni Affet yakında zirveyide alır.:F
Büyük Risk yerle bir olmuş.Hangi akla hizmet uzattılar bu yarışmanın süresini anlamış değilim.
Yandım Ali Show'un ilk 30'u giren tek yayını.😱Tebrikler gerçekten.Ab'dede içine edilen Büyük Risk var.:ok:İlk 30'un 4 büyük kanalı var artık galiba.:kiki:
Saklı Kalan'ın düşük başlaması ilginç değilmiş bu tablodan bunu anladım.:)

Vay, Boynu Bükükler'in A/B'de daha yüksek çıkmasına sevindim. Kilişe görünümü nedeniyle A/B'nin uzak durabileceğini düşünüyordum ama sonuç sevindirdi. Dizinin konusu her ne kadar total olsa da espriler, replikler A/B ağırlıklı. :)

Ben Boynu Bükülesiceler kadar komik ve eğlenceli dizi görmedim helal'i hak ediyor...

@HachiKo @sürgünüm

@Billy Kane gerekeni söylemiş. Ben demiştim demicem, sadece sizi tabloyla baş başa bırakıyorum.

Hele HachiKo 77 bölümlük diziyi 3 bölümlük dizi ile kıyaslıyordu. Daha 4. Bölümünde düştü.

Yaptığım her yorumu kötü yana çekmenize gerek yok. Film rüzgarı geçer demiştim. :):)

Ama EveN ne yorum yapıyorsa kötü niyetle yapıyor. :)

°°°mobil mesaj°°°

Bu arada Arkadaşım Hoşgeldin'in düşüşü normal. Ben daha da erken bekliyordum. Fakat Kardeş Payı gelmeseydi karşısına hala A/B'de zirveye oynayabilirdi.

Bir de dün akşam ilk kısımda konuk yoktu sanırım. Ayşe Özyılmazel'li kısma gelene kadar farkında olmadan kanalı çevirmişim galiba. :):) Bence iki yarıda da konuk çıkmalı. :)

@EveN @Billy Kane size cevap vereyim ilk önce:
ben even gibi kendi beğendiğim diziyi (zaten izlemiyorum da) düşük sonuç alsa bile yüksek göstermeye bahane bulmam arakadaş bunu bilin ilk önce nasılsa o dur 😉 ben senin gibi yd 6 kp 7 alınca yd daha yüksekmiş gibi göstermem sonuçlar ne gösteriyosa o doğrudur benim için yani demem o ki kp düşmüş ve yd geçer artık yani bahane bulmam geçerse sonuçlarda yd en çok izlenen derim ben her zaman gerçekleri söylerim zaten şu anda yd ve kabul ediyorum ama en büyük sorun kabullenememek neyse ki ben öyle değilim :)
kvp 12.98 reyting alarak rahat bi şekilde zirvede yer almış tebrikler abde 8.1 almış
beni affet ne yapıyo ya gerçekten reytingleri inanılmaz 6.79 reyting en çok tebriği hakeden yapım :)
ak akşam bölüm çok komikti hüsne döktürdü ve de yükselmesine sevindim ve o sbt nin bozukluğu 100. kez kanıtlanmış oldu total 5.51 ab 7.3 alarak zirveye pek uzak sayılmaz :)
bb total 5.3 ab 6.01 alarak iyi gitmiş tebrikler

@HachiKo ben yorumda ne demiştim? Yalan Dünya A/B'de bu hafta en çok izlenen komedi dizisi olmuştu demiştim.

Sen de hayır Kardeş Payı demiştin. Aynı hafta Kardeş Payı yayınlandı mı? Hayır.

Peki ne alaka o zaman? Yayınlanınca haftanım komedisi olur yayınlanmadığı için o hafta Yalan Dünya oldu.

Hoş şimdi yayınlansa bile yarısı kadar alıyor. :)

°°°mobil mesaj°°°

@HachiKo ben yorumda ne demiştim? Yalan Dünya A/B'de bu hafta en çok izlenen komedi dizisi olmuştu demiştim.

Sen de hayır Kardeş Payı demiştin. Aynı hafta Kardeş Payı yayınlandı mı? Hayır.

Peki ne alaka o zaman? Yayınlanınca haftanım komedisi olur yayınlanmadığı için o hafta Yalan Dünya oldu.

Hoş şimdi yayınlansa bile yarısı kadar alıyor. :)

°°°mobil mesaj°°°
ben tartışmicam daha fazla herşeyi söyledim şu an yd ve kabul ediyorum ama kabullenememek kötü dediğim gibi artık yazmıyorum diyeceklerimi dedim ben iyi oku

Bu arada Arkadaşım Hoşgeldin'in düşüşü normal. Ben daha da erken bekliyordum. Fakat Kardeş Payı gelmeseydi karşısına hala A/B'de zirveye oynayabilirdi.

Bir de dün akşam ilk kısımda konuk yoktu sanırım. Ayşe Özyılmazel'li kısma gelene kadar farkında olmadan kanalı çevirmişim galiba. :):) Bence iki yarıda da konuk çıkmalı. :)
Yalan Dünyanım ardından tekrarı çok iyi gidiyor 7 alıyor. Beyaz yerine yayınlansaydı 22.30 gibi belki de yeni bölüm 9-10 alırdı yine. :)

°°°mobil mesaj°°°

Yalan Dünyanım ardından tekrarı çok iyi gidiyor 7 alıyor. Beyaz yerine yayınlansaydı 22.30 gibi belki de yeni bölüm 9-10 alırdı yine. :)

°°°mobil mesaj°°°
Geçen hafta iyi aldı ondan önceki hafta ortalamaydı diye hatırlıyorum. Rakiplerle alakalı durum biraz da, boşluk bulunca izleyici toplar kolaylıkla. Hemen her kitleye hitap edebilen bir program sonuçta. :)

Geçen hafta iyi aldı ondan önceki hafta ortalamaydı diye hatırlıyorum. Rakiplerle alakalı durum biraz da, boşluk bulunca izleyici toplar kolaylıkla. Hemen her kitleye hitap edebilen bir program sonuçta. :)
Ondan önceki hafta ilk kez yayınlandı. Ondan da olabilir. 2. haftasında yüksek aldı.

Ama Yalan Dünya bu akşam uzayacak gibi özetli şekilde. Çünkü hem fragmanda özetsiz yazmıyor hem de yayın akışında 23.15 görünüyor bitiş saati. :)

@EveN @Billy Kane size cevap vereyim ilk önce:
ben even gibi kendi beğendiğim diziyi (zaten izlemiyorum da) düşük sonuç alsa bile yüksek göstermeye bahane bulmam arakadaş bunu bilin ilk önce nasılsa o dur 😉 ben senin gibi yd 6 kp 7 alınca yd daha yüksekmiş gibi göstermem sonuçlar ne gösteriyosa o doğrudur benim için yani demem o ki kp düşmüş ve yd geçer artık yani bahane bulmam geçerse sonuçlarda yd en çok izlenen derim ben her zaman gerçekleri söylerim zaten şu anda yd ve kabul ediyorum ama en büyük sorun kabullenememek neyse ki ben öyle değilim :)
kvp 12.98 reyting alarak rahat bi şekilde zirvede yer almış tebrikler abde 8.1 almış
beni affet ne yapıyo ya gerçekten reytingleri inanılmaz 6.79 reyting en çok tebriği hakeden yapım :)
ak akşam bölüm çok komikti hüsne döktürdü ve de yükselmesine sevindim ve o sbt nin bozukluğu 100. kez kanıtlanmış oldu total 5.51 ab 7.3 alarak zirveye pek uzak sayılmaz :)
bb total 5.3 ab 6.01 alarak iyi gitmiş tebrikler
Burada şakasına takıldım sana yanlış anlaşılmak istemiyorum yani bana karşı bir tavır alma sakın. :D

@HachiKo @sürgünüm

@Billy Kane gerekeni söylemiş. Ben demiştim demicem, sadece sizi tabloyla baş başa bırakıyorum.

Hele HachiKo 77 bölümlük diziyi 3 bölümlük dizi ile kıyaslıyordu. Daha 4. Bölümünde düştü.

Yaptığım her yorumu kötü yana çekmenize gerek yok. Film rüzgarı geçer demiştim. :):)

Ama EveN ne yorum yapıyorsa kötü niyetle yapıyor. :)

°°°mobil mesaj°°°
Dereyi görmeden paçayı sıyırma,dünkü reytinglerde bir bit yeniği olduğu muhakkak hep vadiyi düşük göstermek için bişeyler döndüğü ortada,dün Kurtlar Vadisinde kıyamet koptu reytinglerde milim oynama yok haftayı görelim bakalım acelen ne?:)

Oturduğun yerden bilmiyorsun galiba dün Türkiye gündemi karışıktı cenazeler vardı millet bide oturup akşamına komedi programı izleyecek değil.

Son düzenleme:
Çarş kpa karşısında sevdaluk resital olmuyor malesefff... :A
KPA yokken de olmuyordu. :)

Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da zirvede yer aldı ve geçen haftaya göre oranlarını arttırdı. Ancak bu hafta yayın saati uzamasına rağmen AB grubunda büyük düşüş yaşadı.

Aramızda Kalsın totalde sabit kalmasına rağmen AB grubunda düşüş yaşadı. Ancak durumu gayet iyi.

Arkadaşım Hoşgeldin bu hafta oranlarını arttırmayı başardı ancak eski oranlarından oldukça uzak özellikle AB reytinginde.

Boynu Bükükler özellikle AB grubunda büyük bir çıkış yakalayarak 6 reytingi geçmeyi başardı. Totalde de oranlarını arttıran dizi başarısını kanıtladı.

Zengin Kız Fakir Oğlan oranlarını bu hafta arttırmayı başardı. Ancak komedi rakibi 2 olunca düşüşü gözle görülür arttı.

Son düzenleme:
hadi ordan 13 müş dalga geçiyo adamlar :D

reyting sistemi paralel yapının elinde bakın kanal d nin bütün dizileri artıyor

kurtlar vadisi yarattığı bu etkiyle en az 15 reyting almalıydı
Dün geceden söyledim cemaat düşük gösterecek diye!İnanmadınız bana,Kurtlar Vadisinin bu bölümü 17 reytingi rahat hakediyordu olmadı 15 versinler,12 nedir arkadaş,Atv'nin bütün dizileri düşüşte denekler cemaatin elinde kimse görmüyormu?

Kurtlar Vadisi Pusu her iki kategoride de lider olmuş, tebrik ederim..

Büyük Risk'in saatini değiştiren zihniyet köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın..

Boynu Bükükler yükselmiş, çok sevindim tebrik ederim.. Dün çok komikti..

Umutsuz Ev Kadınları yine fiyasko..

Boynu Bükükler iyi yükseliş yakalamış tebrik ederim.

Dereyi görmeden paçayı sıyırma,dünkü reytinglerde bir bit yeniği olduğu muhakkak hep vadiyi düşük göstermek için bişeyler döndüğü ortada,dün Kurtlar Vadisinde kıyamet koptu reytinglerde milim oynama yok haftayı görelim bakalım acelen ne?:)

Oturduğun yerden bilmiyorsun galiba dün Türkiye gündemi karışıktı cenazeler vardı millet bide oturup akşamına komedi programı izleyecek değil.
Ankaranın Dikmeni, sizin tabirinizle Aramızda Kalsın komedi değil o zaman?

Arkadaşım Hoşgeldin niye izlenmiş?

Forum İstatistikleri

Konular
172,556
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd