12 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Ankara dan İstanbul a
# Ankaranın Dikmeni
#Turkaaz Yapım
#Kanal D

Şaka mı? :D Ben dedim dedim inanmadınız. :) ( @yakup09 o mesajı beğendim gönderme sana. :D)
Ben Yakup kadar inançsız değildim gerçi küçük bir umudum vardı. :D Ama Gani'nin sonuna kadar arkasında durdun ve haklı çıktın tebrikler ne diyelim. :D

Demek ki Çarşamba günü aranan komediymiş. Doksanlarda bir süre iyi gitmişti. Sonra düştü. Klasik Gani dizilerinin de sonu düşüş oluyo gerçi. Neyse,şimdilik iyi gidiyor tebrikler, ama kötü bir iş olmuş ne yazık ki. Kara Para Aşk galiba hayal kırıklığı yaratıyor. Bende bu kadar kötü gideceğini düşünmemiştim. Bakalım artacak mı?

Dün ki reyting konusun da söylemiştim ben :D bizim sınıf komple bu diziyi izliyor :D dizi isminden kazanıyor bir defa :D

Demek ki Çarşamba günü aranan komediymiş. Doksanlarda bir süre iyi gitmişti. Sonra düştü. Klasik Gani dizilerinin de sonu düşüş oluyo gerçi. Neyse,şimdilik iyi gidiyor tebrikler, ama kötü bir iş olmuş ne yazık ki. Kara Para Aşk galiba hayal kırıklığı yaratıyor. Bende bu kadar kötü gideceğini düşünmemiştim. Bakalım artacak mı?
Sonu düşüş oluyor diyorsun ama pis yedili hep artmıştı:)3 le başlamıştı öbgzk karşısında ama sonra 8 lere çıktı😉

Dün ki reyting konusun da söylemiştim ben :D bizim sınıf komple bu diziyi izliyor :D dizi isminden kazanıyor bir defa :D
Evet sen de tutacağını söylemiştin nasıl emin oldun gerçekten bu kadar? :D Ben de Ankaralıyım ama böyle başlamasını beklemiyordum. :D

Kara Para Aşk'ı atv fazla tanıtmadı bence. Kanalla alakalı biraz da eğer TNS'de de düşük çıkarsa. Ben hiç TV'de görmedim tanıtımlarını...