- Reaksiyon puanı
- 58,997
- Puanı
- 1,060
Şaka gibi gerçekten ya. Gerçekten de Fark-ı Gani. 😉Fark-ı Gani. 😉
Şaka gibi gerçekten ya. Gerçekten de Fark-ı Gani. 😉Fark-ı Gani. 😉
Şaka mı? Ben dedim dedim inanmadınız. ( @yakup09 o mesajı beğendim gönderme sana. )Şaka gibi gerçekten ya. Gerçekten de Fark-ı Gani. 😉
Ben Yakup kadar inançsız değildim gerçi küçük bir umudum vardı. Ama Gani'nin sonuna kadar arkasında durdun ve haklı çıktın tebrikler ne diyelim.Şaka mı? Ben dedim dedim inanmadınız. ( @yakup09 o mesajı beğendim gönderme sana. )
Muhteşemin reklamında geçemedi 4 ü göremedi my varken hayatta göremez::kpa bu anlık da 5 i geçemezse ilk bölüm için kötü gidecek demektir
Ama neden ben size gönderme yapamadım kısmetim körerdi iyice.Şaka mı? Ben dedim dedim inanmadınız. ( @yakup09 o mesajı beğendim gönderme sana. )
Sonu düşüş oluyor diyorsun ama pis yedili hep artmıştı3 le başlamıştı öbgzk karşısında ama sonra 8 lere çıktı😉Demek ki Çarşamba günü aranan komediymiş. Doksanlarda bir süre iyi gitmişti. Sonra düştü. Klasik Gani dizilerinin de sonu düşüş oluyo gerçi. Neyse,şimdilik iyi gidiyor tebrikler, ama kötü bir iş olmuş ne yazık ki. Kara Para Aşk galiba hayal kırıklığı yaratıyor. Bende bu kadar kötü gideceğini düşünmemiştim. Bakalım artacak mı?
Evet sen de tutacağını söylemiştin nasıl emin oldun gerçekten bu kadar? Ben de Ankaralıyım ama böyle başlamasını beklemiyordum.Dün ki reyting konusun da söylemiştim ben bizim sınıf komple bu diziyi izliyor dizi isminden kazanıyor bir defa
Bence izle, tarzını tam bilmiyorum ama şimdilik iyi ilerliyor.Kara Para Aşk izlemeye değer mi? Ona göre netten izleyeceğim.
Yahu sen de antilikten neler dedin? 2 dedin 2. 😱 Daha dur yarın sana ne göndermeler yapıcam.Ama neden ben size gönderme yapamadım kısmetim körerdi iyice.
😱yapılan onca reklamlar kaçak arasında ki tanıtımlar kaçaktan çok kpa ın tanıtımı yayınlandı dünKara Para Aşk'ı atv fazla tanıtmadı bence. Kanalla alakalı biraz da eğer TNS'de de düşük çıkarsa. Ben hiç TV'de görmedim tanıtımlarını...
Hayırdır inşallah Kanal D'yi savunuyorsun bugün sürekli? 😱Sonu düşüş oluyor diyorsun ama pis yedili hep artmıştı3 le başlamıştı öbgzk karşısında ama sonra 8 lere çıktı😉