11 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

kvkş 150 dk sürmüş 😱 karadayının rekorlarını kıracak gibi :F @Forumdash @sürgünüm @destere

downton abbey i izlerken bile bu ka içim şişmedi :F ne kadar resmi diyologlar böyle :F
Karadayı ile hiçbir diziyi kıyaslama kabul etmiyorum en sıkıcı bölümü bile bu hafta 10 reyting aldı.

Fark-ı Kanan İmirzalıoğlu:)

Recep Ivedik 3 çok iyi gitmiş tebrikler..

Kurt Seyit düşmüş aslında tahmin ediliyordu düşüş yaşayacağı..

Küçük Ağa düşmüş ancak oranları halen çok iyi..

Güldür Güldür Show çok iyi gitmiş tebrikler.. Ancak erken başladı en erken 22.15'de başlamalı..

ksvş yine çok güzel bölümdü dizi bence çok sıcak bi dizi reytinglere gelelim dizi bu hafta düşüş yaşamış total 5.15 ile 6.olmuş üzüldüm umarım toparlar durumunu totalde 🙁 ab grubunda dizi 9.14e düşmesine rağmen çok iyi durumda ve zirveye yaklaşmış :)
küçük ağa 11.38 reyting alarak zirvede yer almış tebrikler abde 9.9a düşmüş çok iyi yine ama 2.2 reyting düşmüş
recep ivedik 3 bukadar tekrara rağmen bu oranı almasına şaşırdım yine 7.93 almış helal olsun
kaçak 6.01 reytinge düşmüş abde ise 3.22ye düşerek şok yaşamış gibi

kurt seyit çökmüş tutmadı geçmiş olsun tutmazda
kaçak fena değil 6 dan düşmediği sürece sorun yok
küçük ağa şimdiden düşmeye başladı yeni yetme dizileri başımıza kral yapanlara selamlar

kurt seyit çökmüş tutmadı geçmiş olsun tutmazda
kaçak fena değil 6 dan düşmediği sürece sorun yok
küçük ağa şimdiden düşmeye başladı yeni yetme dizileri başımıza kral yapanlara selamlar
ya benmi yanlış görüyorum tamam diziyi izlemiyorum savunmuyorumda ama dizi yükselmiş geçen haftaya göre (b)

Show tv daha ne kadar recebin arkasına sığınabilir... yatsın kalksın şahan gökbakarın elini ayağını öpsün hep salıları sayesinde kurtarıyor....

14 e dayanmıştı direk 11 lere düştü genel olarak diyorum düştü yani
kvp erken bitince düşüş normal ka da niye dğeil :F

Kırmış bikere:X KARADAYI en fazla 130dk:X dizide bi ölü toraği var ama hayırlısı🙂
bu arada ab süper Küçük aga hakettiğini bulacak:oley:
ka ne hakediyor bekleyip görücez:F

Karadayı ile hiçbir diziyi kıyaslama kabul etmiyorum en sıkıcı bölümü bile bu hafta 10 reyting aldı.

Fark-ı Kanan İmirzalıoğlu:)
süresini kıyasladım :F
ayrıca tek oyuncuyla tutmuyor artık hiçbir dizi:F

Reyting işlerinden fazla uzak kaldım,galiba hiç tuturamıyorum artık.

Küçük Ağa Tipik bir Erler Film işine benziyor,ama durumu biraz farklı.Zirvede başlayıp bir kaç hafta sonra düşmeye başlayacaktır,ama Yapımın diğer dizileri gibi dibe vuracağına düşünmüyorum.5-6 reytingde kalır.

Kurt Seyit Kuzey Güney gibi olacak bence.Zirveyi görmesi çok zor,ama bir kaç hafta sonra ABde 1liği alır.

kurt seyit ilk 4 sıraya totelde artık girmesi çok zor ilk 3 sıra küçük ağa beni affet kaçak brakmaz o sıraları 4.sırayıda ana haber almış :F hilal hanım ruslar için dizi yaptım onların zevkine güveniyorum diyerek türkiyede yayın yapıyor diziyi :kiki::kiki: bacım yanlış yere gelmişsiniz siz türkiyede rusların zevkine önem falan veren olmaz doğru yere git bir an önce daha fazla rezil olmaktan kurtul :kiki::kiki: ayol kaçak reytinglerine yeterli diyenleri anlamıyorum daha düne kadar o ses türkiye olduğu halde bile zirvede olduğumuz haftalar vardı o ses bitti zirve garanti derken nolduda birden bire bukadar düşmeye başladık 2.sıra bile hayal oldu çok garip gerçekten
🙁🙁🙁

Seyit total kötü ya daha fazlası lazım...
Küçük Ağanın düşüşü kaçınılmaz olmuş :)