Karadayı başladığı zaman Recep İvedik 3 ve Yer Gök Aşk'da vardı sallama istersen.yapımların birbirini etkilemesi lazımmisal kurtlar vadisi pusu ile yalan dünya birbirine hayatta etki etmez
karadayının türü farklıydı
![]()
Karadayı başladığı zaman Recep İvedik 3 ve Yer Gök Aşk'da vardı sallama istersen.yapımların birbirini etkilemesi lazımmisal kurtlar vadisi pusu ile yalan dünya birbirine hayatta etki etmez
karadayının türü farklıydı
![]()
Öyle vallatutabilene aşkolsun)
konu olarak işi batırmasalar bari kaliteli bir konu görsek![]()
ee napak reytinglerden bile belli yga ağır totaldiKaradayı başladığı zaman Recep İvedik 3 ve Yer Gök Aşk'da vardı sallama istersen.![]()
paintte büyüt
Karadayı başladığı zaman O Ses Türkiye,Arka Sokaklar,Recep İvedik 3 ve Yer Gök Aşk vardı.ee napak reytinglerden bile belli yga ağır totaldi![]()
ingilizce bişeyler sallamk isterdim ama ingilizce de olsa artık banlanırızpaintte büyüt![]()
my ile ilgili bir endişem yok bnmKaradayı başladığı zaman O Ses Türkiye,Arka Sokaklar,Recep İvedik 3 ve Yer Gök Aşk vardı.
Kara Para Aşk'ın karşısında bir Muhteşem Yüzyıl var.
Yav senin dizi hiç almasa 10 reyting yine alır canını sıkma Ben 1'inci Muhteşem Yüzyıl olacak diyorum.
Gördüm bi yerde sanki arar bulurum senin için.
banlanmasan bile xemrexxxin çenesi varingilizce bişeyler sallamk isterdim ama ingilizce de olsa artık banlanırız![]()
Öyle vallaEn azından yaza kadar çarşambanın ölü toprağini üzerimizden atıcaz inş
Eylüle kimler gelir kimler geçer
![]()
Ahh nerdeebakarsın beren gelir perşembede güller açar![]()
Şimdiden saolGördüm bi yerde sanki arar bulurum senin için.![]()
Hacı buldum da işine yaramaz çünkü Günaydın gazetesinin kapağıymış.Ahh nerdeeÖnce şu Kenanla evlenmesin diye büyü yapmak gerek
Şimdiden saol![]()
Tarih var mı elinde??Hacı buldum da işine yaramaz çünkü Günaydın gazetesinin kapağıymış.Fotoraf değil yani.
Sabah veririm sana tarihini odada kitaplarımın arasındadır..Tarih var mı elinde??
TamamSabah veririm sana tarihini odada kitaplarımın arasındadır..
Uçuşa geçer kpa
yarın kpa nın yapmaya çalışacağının dömostırosyonu bakalım başarılı olabilecekler mi@destere @sürgünüm @yakup09 @Forumdash