Karadayı 63.Bölüm Fragmanı

izlediğim 3 dizi var zaten my-yalan dünya-galip derviş :) evde olsam kurt seyit ve şura ile aramızda kalsına da bakabilir düzenli :) my konusunda eleştiri yapıyorum sen görmüyorsun galiba kadın oyuncuların kötü oynadığını her bölüm söylüyorum onun dışında olumsuz bişi de yok yalan dünya yorum konusuna bakarsan senaryonun çok totalleştiğini söyledim:) galip de eleştirecek bişi yok zaten ehr hafta farklı snearyo farklı konuklar düzenli kötü yaptıkları bişi bulmak zor
İnan bizde eleştiriyoruz.Kenan İmirzalıoğlu'nu uyuşturucu kullandığından dolayı yerden yere vurdum.

İnan bizde eleştiriyoruz.Kenan İmirzalıoğlu'nu uyuşturucu kullandığından dolayı yerden yere vurdum.
bu adamın özel hayatı dizi ile alakası yok ki :))) neyse şu an ekranda senaryo bakımından en çok eleştirilecek işlerin başında geliyor karadayı senaristleri yer gök aşk ve lale devrinde zoru başararak acayip uzatma işini karadayıda maksimuma çıkarmış gibi :) sürekli aynı şey olacak tam mahir ve ailesi rahat edecek diyecek seyirci antin kuntin bir şey çıkacak ümitleri suya düşecek aynısını lale devrinde de yaptılar zümrüt tamam kazandı dedik kaç kere hep bir şey bulundu :)

bu adamın özel hayatı dizi ile alakası yok ki :))) neyse şu an ekranda senaryo bakımından en çok eleştirilecek işlerin başında geliyor karadayı senaristleri yer gök aşk ve lale devrinde zoru başararak acayip uzatma işini karadayıda maksimuma çıkarmış gibi :) sürekli aynı şey olacak tam mahir ve ailesi rahat edecek diyecek seyirci antin kuntin bir şey çıkacak ümitleri suya düşecek aynısını lale devrinde de yaptılar zümrüt tamam kazandı dedik kaç kere hep bir şey bulundu :)
Özel hayatı olduğunu biliyoruz kendisi en sevdiğim oyuncusu olmasına rağmen nerde olursa olsun yanlışını gördüğüm zaman eleştiririm.Senaristlere söyleyebilirdi beni kullanmasını bilmiyorsunuz diziye aksiyon sahnesi katın veya dizi bu sezon bitsin seneye oynamayacağım diye!Gelecek yıl diziden umduğumu bulamazsam bunu Kenan'a bağlayacağım bunca yıllık oyuncusun 3'üncü sezonda az çok ne olacağını tahmin edemedin mi diye..:)

fragmanın 0:23 ve 0:25 olan kısımlarda ferideyle mahirin gösterdikleri sahnede karar açıklanmış yani açılan karara tepki veriyorlar mahirin sakın duruşu ve ferideninde ağlayıp zırlamadan hafif gözlerinin dolmasından anlaşılıyor turgut serbest kalmıyor 🙂🙂 fragman sonunda turgutun mahirlerle bakıştığı sahnedede turgutun ceza aldığını anlayabiliyorum 😉😉

fragmanın 0:23 ve 0:25 olan kısımlarda ferideyle mahirin gösterdikleri sahnede karar açıklanmış yani açılan karara tepki veriyorlar mahirin sakın duruşu ve ferideninde ağlayıp zırlamadan hafif gözlerinin dolmasından anlaşılıyor turgut serbest kalmıyor 🙂🙂 fragman sonunda turgutun mahirlerle bakıştığı sahnedede turgutun ceza aldığını anlayabiliyorum 😉😉
Ayten'e bi türlü ısınamadım :) Turgut Onun yanında daha sevimli

Ayten'e bi türlü ısınamadım :) Turgut Onun yanında daha sevimli
hahah hiç sorma cnm bende sinir oluyorum o kadına özellikle nejdete davranıslarına çok sinir oluyordum her hafta kocasına naz yapıyor ayol kocaya neyin nazıdır bu senaristler bunu her hafta uzatarak çok sinirimi bozuyodular iyiki nejdet şuna 2-3 tane patlattıda aklı başına geldi :kiki:

hahah hiç sorma cnm bende sinir oluyorum o kadına özellikle nejdete davranıslarına çok sinir oluyordum her hafta kocasına naz yapıyor ayol kocaya neyin nazıdır bu senaristler bunu her hafta uzatarak çok sinirimi bozuyodular iyiki nejdet şuna 2-3 tane patlattıda aklı başına geldi :kiki:
Necdet bu kadını ayarlar şimdi Ayten düşünsün.:)

Süeda karakreriyle Sema Öztürk katıldı. @Yakamoz-Asi

BiYs72yIQAAMYl8.jpg

Senaristler bu eleştirileri dikkate almalı.bizim okuduklarımızı onlar görmüyorlar mı?

BMbR3WcCAAE80Pz.jpg

Fragman yaniltici olacak bence. Sinirlerimizin hatsafaya ulastigi bir bölümden sonra böyle bir fragman gelmesine sasmadim acikcasi. Dogru degildir.

Forum İstatistikleri

Konular
176,340
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato