Aklın yolu 2bir şekilde bulaşıp izle(meyeceğim)diğim türk dizisi
bir senaryo bu kadar mı kötü karakterleri haklı çıkartır ve işleri onların lehine yoluna koyar arkadaş! iyi karakterlerin haksızlığı ortaya çıkartmak için bulduğu en ufak kırıntılar bile her defasında kötü karakterlerin kucağına hoppadanak düşer mi yaa? yok artık! dizi kabak gibi tuttu tabii, hatta zirve yaptı. sen de(senarist sana diyom!) arabeske, bol acıya meyilli türk halkını iyice acılandır, dizinin manyağı yap ve efsane ol öyle mi? yok ya! saçmalıyorsun aslında farkında mısın? mesela bugün ki son sahne de dizideki iyilere dair bir kırıntı bulunacağı sıra reklam girdi arkadaş! ve ben de aynen "ananın ..ı ya, izlemiyorum artık ..k!" diyerek kalktım yerimden.. kaptırdığımdan değil, izleyici olarak benimle dalga geçen bu alemci kafaların dizisini, senaryosunu ne s....ri .oksa işte onu koyun halkım gibi izlemiycem ..k. ...rin gidin, ben hariç milleti parmağınızda oynatın!! ohh bu aptal esaretten kurtuldum sizin keskin ve ipince senarist zekanız sayesinde.. açık verip beni uyandırdığınız için sağolun.. ohh özgürlük...
ekşi sözlükten bu akşama dair 2 yorum@yakup09 @destere @Forumdash @sürgünmü millet gaelyana gelmiş
sonra emre neden karadayı izlemiyor,emre niye kradayı hakkında olumlu düşünmüyor,emre neden kaliteli değil diyor ayyy iyice nursele bağladım @EveN
![]()