Of şu Şampiyonlar Ligi'ni de hemen alsalar keşke.vışşhh jeyt hızıyla gelmiş şovu için
Of şu Şampiyonlar Ligi'ni de hemen alsalar keşke.vışşhh jeyt hızıyla gelmiş şovu için
en zorlu gün cumartesi 4 kanallı zirve yarışı var perşembe star ile atv çekişiyor sadece )perşembe en dolu en zorlu ve en çok izlenen dizinin olduğu gün gerisi boştur
star mı çekişiyor nerde çekişiyo star vadi açık ara diğerleri kapışıyo aralarındaen zorlu gün cumartesi 4 kanallı zirve yarışı var perşembe star ile atv çekişiyor sadece )
konuda toplama bakıyoruz panpa yapımların reytingine değilstar mı çekişiyor nerde çekişiyo star vadi açık ara diğerleri kapışıyo aralarında
haftanın sonuçları eklendi cumartesi kıl payı 1.oldu
@destere @mrt-06 @xBUGRAx @Bully @Yakamoz-Asi @sürgünüm @ABAY_06 @HachiKo @sokak sanati
noldum dememeli nolcam demeliIki hafta öncesinin birincisi Sali gecen haftanin sonuncusu
Pazartesi gayet iyi gitmis
yok artıkFARK-I BUGÜNÜN SARAYLISI
cumartesi nasıl 1.oldu ki? pazar toplamda daha çok gösteriyohaftanın sonuçları eklendi cumartesi kıl payı 1.oldu
noldum dememeli nolcam demeli
yok artık
😱 @pompy nin rıza baba aşkıyla senin kezban aşkın yarışıryok artıkımı var BS olmasa cumartesi çöpe döner ayşenin marifetleri bunlar
nasıl oliyi ocumartesi nasıl 1.oldu ki? pazar toplamda daha çok gösteriyo
ben ilk tabloya bakmışım
orda buse varol var yasemin karakterinde o çok guZel bir kız Miss turkeyde ikinci olmuş
salı ve cuma çarşambadan daha boşCumartesi ve perşembe başa baş gitmiş.
çarş boşluğu bariz, bakalım bu hafta neler olacak?
cuma da bi hayli yoğun.
kpa mı olduracakTebrikler Cumartesi. Çarşamba maça rağmen dolmamış bu hafta dolar artık.
Çarşamba'nın boş olduğunu kabul ettin yani?salı ve cuma çarşambadan daha boş
kpa mı olduracak
Evet yd nin olduğu gün tabii büyük boşluk olur.salı ve cuma çarşambadan daha boş
kpa mı olduracak