muhteşem olmuş sonuçlargeçen haftanın sonuçları eklendi @destere @mrt-06 @Yakamoz-Asi @Forumdash @Çiğdem- @ABAY_06 @sürgünüm @xBUGRAx @EveN @Ahmad @denizz19 @yakup09 @HachiKo @Bully @sokak sanati
boşluklara düşüp kaybolasan emiPerş ve cts başı götürüyor.
Pzt ve çarş boşluğu hala dolmuş değil
cuma ise çayır çimen.
tam senlik totolin içinde kaybol emiboşluklara düşüp kaybolasan emi
Boşluğa düşsem nasıl kaybolayım, şöyle cts'ye düşersem o kalabalığın içinde kaybolurum anca
gün 1. olan kanallara göre@xemrexxx gün birincisine göre ne demek?
anladım ama sen yazmışsın salı,perşembe,cuma,pazartesi,cumartesi ama pazartesi ve cumartesinin yer değiştirmesi gerekmiyo mu nedense pazartesi 18.25 en yükseği oysa ki cumartesi 18.53 buna göre cumartesinin daha önce gelmesi lazımgün 1. olan kanallara göre
mesela pazartesi günü gün birincisi star diyelim 18 reyting almış salı kanal d 24 almış çarşamba star 17 almış 1.olan kanalları sıralıyorsun
düzelttimanladım ama sen yazmışsın salı,perşembe,cuma,pazartesi,cumartesi ama pazartesi ve cumartesinin yer değiştirmesi gerekmiyo mu nedense pazartesi 18.25 en yükseği oysa ki cumartesi 18.53 buna göre cumartesinin daha önce gelmesi lazım
buraya bir mesaj yazmıştım süper bişeydi la silmişler demekki incelemeye aldılar durumum pek parlak değilgün 1. olan kanallara göre
mesela pazartesi günü gün birincisi star diyelim 18 reyting almış salı kanal d 24 almış çarşamba star 17 almış 1.olan kanalları sıralıyorsun
fena parlıcan birazdanburaya bir mesaj yazmıştım süper bişeydi la silmişler demekki incelemeye aldılar durumum pek parlak değil
olsun 14.lük de iyidir en azından boş değilÇarşamba yeni yapımlara rağmen yine ortalalarda.
fazla müstehcen bişey değildi yumurta gibi bir mesajdı çok ağır karar vereceklerini sanmam o kadarda diktatör değillerdirfena parlıcan birazdan