oyuculuk adına pek bir şey beklemiyorum ama diziyi muhteşem kılacak başka şeyler görebiliriz senaryo,çekimler,dekor falan![]()
senin avatardaki kızın kamerası ne kadar mutludur kimbilir
oyuculuk adına pek bir şey beklemiyorum ama diziyi muhteşem kılacak başka şeyler görebiliriz senaryo,çekimler,dekor falan![]()
ama orda saçı sarımtıraktı![]()
Sen onu bunu bırakta en soldaki adama bak bakiyim tanıdın mı?farkı my![]()
Saygin Soysal Asi dizisinde de baya dikkat cekmisti![]()
aman seni görmesin mutluluğu şey olursenin avatardaki kızın kamerası ne kadar mutludur kimbilir![]()
Saygin Soysal Asi dizisinde de baya dikkat cekmisti![]()
adam ilk kırık kanatlarsa yardımcı başroldü nettiniz siz
aman seni görmesin mutluluğu şey olur))
bu vatandaş başarılı oyuncu .. al yazmalım dizisindede başarılıydı ..
adam ilk kırık kanatlarsa yardımcı başroldü nettiniz siz
aman seni görmesin mutluluğu şey olur))
Ne cok begeneni var bu adamin![]()
Bende tam onu paylaşıyordum.Tuba ve Engin ATV habere konuştular
![]()
Haberi izlemek isteyenler için 21:42'ye getirin saati
http://www.myvideo.az/?act=dvr&chan=atvturk
Bugün günlerden Kara Para Aşk demek için son yarım saat.Fan çalışması zaten![]()
Yarın bu saatlerde bölümü yorumluyor olacağızBugün günlerden Kara Para Aşk demek için son yarım saat.![]()
hYIR 31 DKBugün günlerden Kara Para Aşk demek için son yarım saat.![]()
Reytingler benim umrumda değil ama günün sonunda Emre'nin diline düşmek var inşallah iyi reytingler alırız.Allah utandırmasın.Yarın bu saatlerde bölümü yorumluyor olacağız
İnş.reyting oranlarıda iyi gelir
Reytingler benim umrumda değil ama günün sonunda Emre'nin diline düşmek var inşallah iyi reytingler alırız.Allah utandırmasın.![]()
Bu sene dizi tutturmak çok zor birde sezon ortasında giriyor umarım Kara Para Aşk'ın oyuncu kadrosu kadar senaryosu da sağlam olur ve her anlamda başarılı bir iş çıkar ortayaReytingler benim umrumda değil ama günün sonunda Emre'nin diline düşmek var inşallah iyi reytingler alırız.Allah utandırmasın.![]()