görsellikten kasıt sadece güzel-yakışıklı olmakGörsel olarak uyum sorulursa Emir&Feriha çiftinin birinci olması doğaldiğer çiftlere göre
görsellikten kasıt sadece güzel-yakışıklı olmakGörsel olarak uyum sorulursa Emir&Feriha çiftinin birinci olması doğaldiğer çiftlere göre
görsellikten kasıt sadece güzel-yakışıklı olmakonunla da uyumlu olunmuyor malesef
![]()
ilker aksum konusunda katılmıyorumElbette sadece güzellik yakışıklılık yetmiyor.Cansel Elçin'i beğenen çok kişi var görsel olarak ama Gönülçelen'de Tuba ile hiç uyumlu bulmuyordum ben oyunculuk olarakta birbirlerine uyum sağlamak önemli.Asi'de Tuba ve Murat hem görsel olarak çok iyilerdi hemde birbirlerinin oyunlarını yükseltiyorlardı.20 Dakika'da ne görsel uyum vardı ne oyunculuk İlker Aksum çok fazla abartı oynuyordu.Bu dizide görsel uyum 10 numara oyunculuk olarakta birbirlerini yükselten bir çift olurlar umarım bunu da dizi başlayınca görücez![]()
ilker aksum konusunda katılmıyorumfilmde de ana yük onundu dizide de başlarda onundu (zaten ilk bölümlerden sonra bakmadım diziye) rol neyi gerektiriyorsa onu oynayacaklar abartı da olsa
zaten güzel-yakışıklı eşleştirmesiyle başro lseçilen dizilerden pek oyunculuk beklenmemeli
![]()
bir alı pveremediğim yokBakmadığın belli zaten İlker Aksum çok fazla telaşlı ve abartı oynuyordu komediden gelmenin etkisiydi sanırım.Güzel ve yakışıklı isimlerle ne alıp veremediğin var merak ediyorum.
kime oynayacakalrını biliyorlar tam ortaya engini koymuşlarSabah Gunaydin'dan
![]()
Valla ilk bölümde epey bir olay olacak.O yüzden durgun geçeceğini hiç sanmıyorumözellikle son fragmanlar çok sade geldi bana kurt seyit gibi durgun başlamaz umarım![]()
Sen onu bunu bırakta en soldaki adama bak bakiyim tanıdın mı?farkı mykime oynayacakalrını biliyorlar tam ortaya engini koymuşlar![]()
Sen onu bunu bırakta en soldaki adama bak bakiyim tanıdın mı?farkı my![]()
ama orda saçı sarımtıraktıSaygin Soysal Asi dizisinde de baya dikkat cekmisti![]()