Bölüm çok güzeldi.
Ödül oyununu gönüllüleri Dokunulmazlığı ünlülerin alması gerçekten bir işaret çünkü Gönüllülerden gitmesi gereken çok.
Ödül oyununda güzel yarıştılarlar gönüllüler.Kötü başladılar ama favori yarışmacılar sona kalmıştı.Berna Samanta falan efsane isimler bunlar ve çok başarılıydılar.

Dokunulmazlığı ünlülerin kazanmasanı istiyordum çünkü cidden Ekrem, Mert ve Müge gibi karşı tarafın çok çok zayıf halkaşarı var ve bunlar gitmeli.
Oylama çok enteresan oldu.Acun parayı kırmak için dıdısının dıdıdısı yapmış oylama işini.

Bence Yarışmacılar oy kullandıktan sonrada bizim Sms hakkımız devam etmeli.Ben
Berna'yı destekliyorsam ve Berna Sahra'yı destekliyorsa ama ben Sahra'yı Samanta'ya göre daha az destekliyor olursam Berna'nın etkisiyle ben Sahra veririm oyu ve daha rakabetli olur.

Rekabet ve Sms istiyorsa bu olmalı bence.
Sahra hiç beklenmedik bir isim ve Yiğit'e yakıştıramadım.Kız sadece hırslı senin gibi relax olamıyor çok saçma tercihler ki geçen yıl görmüştün Duygu adada kaldığı için karşı sonlara doğru gönüllüler çok başarılı olmuştu.Karşının dişli kızlarına karşı özellikle Merve ve Serenay'a karşı Sahra ve Berna şart.Gitmemeliler.Samanta demedim çünkü çok sakantlanıyor.

İşin özü Sahra yazılmamalıydı.
Ekrem en doğru karar ki en çok Sms alan umarım Mert'i seçer.Bu ikili defolsunlarda.Zaten oynadıkları yok ikisininde oynadıklarında da kaybediyorlar.
Ayrıca dokunulmazlık tam Mert'lik bir oyunda çocuk belki kendini gössterebilirdi ama yanlış yaptılar Ekram yerine Mert olmalıydı gibi.
Kim en çok Sms alır diye düşündüğümde Berna olabilir diyorum.Berna'da zaten Mert demişti.

Belki Yiğit olur ama akılda kalan isim değil olmaz.Turabi küçük ihtimal diyorum.
Samanta'nında şansı var.
Bugün neler olacak önemli olan o gibi.

Ekrem gidici bence.Çünkü en az Sms alacak adaylardan biri.
Biz Acunn'dan takip edebilecektik sözde.