Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünlüler ödül oyununu son anda kaybetti olabilir böyle şeyler. Ama ben Tolga ile Serenay'ın Akın'a yüklenmelerine çok kızdım. Akın hata yapmış olabilir ama siz ondan daha çok yaptınız genele baktığımızda. Akın'ı kimseye yedirmem ona göre. :D Bu arada ünlüler oyunu kaybetse bile Akın yazılmayacak. Bu süper oldu. :Z Tolga ilk aday olur gibi şimşekleri üzerine çekmiş. Neyse çok önemli bir dokunulmazlık oyunu var inşallah ünlüler kazanır. :D

Ne oyundu ama.. Hiç bu kadar strese girmemiştim. :F Yerimde oturamadım. :D Merve çok talihsizdi en çok onun adına sevindim. :D

Herkes birbirini yazıyor. :A

Sahra sürpriz oldu, sevindim elemeye kalmasına tabii ama Sahra'da giderse takım çöker kızlarda en güçlülerin başını çeken isimdi diyebiliriz.

Son düzenleme:
Turabi gerçekten çok antipatik olmaya başladı hal ve hareketleri ile Ünlüler ellerindeki oyunu az daha veriyolardı

Süper bir bölümdü süper. :D Ünlüler dokunulmazlığı kıl payıyla kazandı çok sevindim. Merve ve Serenay yüzünden oyunu kaybediyorlardı az daha ama neyse ki Gökhan ve Ahmet Dursun'un müthiş performansıyla kazanmayı bildiler. Akın beklentilerimin altında kaldı maalesef umarım toparlar. En çok onun oyun kazanmasını istiyorum.

Turabi çok başarılıydı oyunda ama yeterli olmadı maalesef. O değil de konseyde adamı kimse yazamadı çünkü Yiğitle birlikte takımın en iyisi. :D

Konseyde beklediğim gibi oylar baya dağıldı. Turabi kulisi kurmuş Ekrem'i 1.aday yaptı. Yanlış bir seçim değil bence Ekrem'in çok başarılı olduğu söylenemez. Ekrem'in karşısına Sahra çıkar umarım ve o gider. Çok antipatik, itici bir kız hiç sevmiyorum. :T:

Bu dün aksam ki yarismadan mi? :T:

308212-surv3.jpg

Bölüm çok güzeldi.:D

Ödül oyununu gönüllüleri Dokunulmazlığı ünlülerin alması gerçekten bir işaret çünkü Gönüllülerden gitmesi gereken çok.
Ödül oyununda güzel yarıştılarlar gönüllüler.Kötü başladılar ama favori yarışmacılar sona kalmıştı.Berna Samanta falan efsane isimler bunlar ve çok başarılıydılar.:D
Dokunulmazlığı ünlülerin kazanmasanı istiyordum çünkü cidden Ekrem, Mert ve Müge gibi karşı tarafın çok çok zayıf halkaşarı var ve bunlar gitmeli.

Oylama çok enteresan oldu.Acun parayı kırmak için dıdısının dıdıdısı yapmış oylama işini.:kiki:
Bence Yarışmacılar oy kullandıktan sonrada bizim Sms hakkımız devam etmeli.Ben
Berna'yı destekliyorsam ve Berna Sahra'yı destekliyorsa ama ben Sahra'yı Samanta'ya göre daha az destekliyor olursam Berna'nın etkisiyle ben Sahra veririm oyu ve daha rakabetli olur.:DRekabet ve Sms istiyorsa bu olmalı bence.

Sahra hiç beklenmedik bir isim ve Yiğit'e yakıştıramadım.Kız sadece hırslı senin gibi relax olamıyor çok saçma tercihler ki geçen yıl görmüştün Duygu adada kaldığı için karşı sonlara doğru gönüllüler çok başarılı olmuştu.Karşının dişli kızlarına karşı özellikle Merve ve Serenay'a karşı Sahra ve Berna şart.Gitmemeliler.Samanta demedim çünkü çok sakantlanıyor.:bhr:
İşin özü Sahra yazılmamalıydı.
Ekrem en doğru karar ki en çok Sms alan umarım Mert'i seçer.Bu ikili defolsunlarda.Zaten oynadıkları yok ikisininde oynadıklarında da kaybediyorlar.
Ayrıca dokunulmazlık tam Mert'lik bir oyunda çocuk belki kendini gössterebilirdi ama yanlış yaptılar Ekram yerine Mert olmalıydı gibi.

Kim en çok Sms alır diye düşündüğümde Berna olabilir diyorum.Berna'da zaten Mert demişti.:Z
Belki Yiğit olur ama akılda kalan isim değil olmaz.Turabi küçük ihtimal diyorum.
Samanta'nında şansı var.

Bugün neler olacak önemli olan o gibi.:DEkrem gidici bence.Çünkü en az Sms alacak adaylardan biri.
Biz Acunn'dan takip edebilecektik sözde.:T:

Bu Turabi hala elenmedi mi? Izleyemedim haftasonu Survivor'u.. bu sene de basini kacirdik.. :T:
Yok elenmez Turabi şimdlik Ekrem diye birinin ismi yazıldı bugün gönüllülerden biri birinci seçilecek sonra oda bir isim söylüyecek onla ekrem sms'e çıkacak eleme format'ıda değişmiş

Bölüm çok güzeldi.:D

Ödül oyununu gönüllüleri Dokunulmazlığı ünlülerin alması gerçekten bir işaret çünkü Gönüllülerden gitmesi gereken çok.
Ödül oyununda güzel yarıştılarlar gönüllüler.Kötü başladılar ama favori yarışmacılar sona kalmıştı.Berna Samanta falan efsane isimler bunlar ve çok başarılıydılar.:D
Dokunulmazlığı ünlülerin kazanmasanı istiyordum çünkü cidden Ekrem, Mert ve Müge gibi karşı tarafın çok çok zayıf halkaşarı var ve bunlar gitmeli.

Oylama çok enteresan oldu.Acun parayı kırmak için dıdısının dıdıdısı yapmış oylama işini.:kiki:
Bence Yarışmacılar oy kullandıktan sonrada bizim Sms hakkımız devam etmeli.Ben
Berna'yı destekliyorsam ve Berna Sahra'yı destekliyorsa ama ben Sahra'yı Samanta'ya göre daha az destekliyor olursam Berna'nın etkisiyle ben Sahra veririm oyu ve daha rakabetli olur.:DRekabet ve Sms istiyorsa bu olmalı bence.

Sahra hiç beklenmedik bir isim ve Yiğit'e yakıştıramadım.Kız sadece hırslı senin gibi relax olamıyor çok saçma tercihler ki geçen yıl görmüştün Duygu adada kaldığı için karşı sonlara doğru gönüllüler çok başarılı olmuştu.Karşının dişli kızlarına karşı özellikle Merve ve Serenay'a karşı Sahra ve Berna şart.Gitmemeliler.Samanta demedim çünkü çok sakantlanıyor.:bhr:
İşin özü Sahra yazılmamalıydı.
Ekrem en doğru karar ki en çok Sms alan umarım Mert'i seçer.Bu ikili defolsunlarda.Zaten oynadıkları yok ikisininde oynadıklarında da kaybediyorlar.
Ayrıca dokunulmazlık tam Mert'lik bir oyunda çocuk belki kendini gössterebilirdi ama yanlış yaptılar Ekram yerine Mert olmalıydı gibi.

Kim en çok Sms alır diye düşündüğümde Berna olabilir diyorum.Berna'da zaten Mert demişti.:Z
Belki Yiğit olur ama akılda kalan isim değil olmaz.Turabi küçük ihtimal diyorum.
Samanta'nında şansı var.

Bugün neler olacak önemli olan o gibi.:DEkrem gidici bence.Çünkü en az Sms alacak adaylardan biri.
Biz Acunn'dan takip edebilecektik sözde.:T:
Sahra çok gıcık bir kız bence hiç sevmiyorum sürekli ünlülere laf ediyor. Ama iyi yarışıyor orası ayrı. Tolga Karel çok güzel dedi. Gönüllüler adasını karanlıklar prensiyle karanlıklar prensesi yönetiyor. Turabi ve Sahra. :D

Sahra çok gıcık bir kız bence hiç sevmiyorum sürekli ünlülere laf ediyor. Ama iyi yarışıyor orası ayrı. Tolga Karel çok güzel dedi. Gönüllüler adasını karanlıklar prensiyle karanlıklar prensesi yönetiyor. Turabi ve Sahra. :D

Cidden Ünlü taraftarısın.:F
Sahra son bölüm kötüydü ama çok başarılı ve çok çetin ceviz.:Z
Hiç yabana attırmam hele ki Tolga'ye.:kiki:Kendine baksın sinsi alttan yürüten tipli.:kiki:
Muhtemelen dediğim gibi biri ama daha belli etmiyor.:D

Cidden Ünlü taraftarısın.:F
Sahra son bölüm kötüydü ama çok başarılı ve çok çetin ceviz.:Z
Hiç yabana attırmam hele ki Tolga'ye.:kiki:Kendine baksın sinsi alttan yürüten tipli.:kiki:
Muhtemelen dediğim gibi biri ama daha belli etmiyor.:D
Buradan devam edelim bari. :D Tolga'ya ben de sinir oluyorum bazen hele Akın'a bağırdığında çok kızmıştım. 😡 Ama o da takımı için en iyisini düşünüyor zaten Akın'la da hemen barıştılar sıkıntı kalmadı. :Z Yalnız ünlüler dokunulmazlığı kaybederse Tolga yazılabilir gibime geliyor.

Buradan devam edelim bari. :D Tolga'ya ben de sinir oluyorum bazen hele Akın'a bağırdığında çok kızmıştım. 😡 Ama o da takımı için en iyisini düşünüyor zaten Akın'la da hemen barıştılar sıkıntı kalmadı. :Z Yalnız ünlüler dokunulmazlığı kaybederse Tolga yazılabilir gibime geliyor.

Tolga erken gitmez.
Ona kadar bir çoğu var...
Mesela Eda çabuk gider gibi.Sonra İsmail Baki tam müsrif.:F

Tolga erken gitmez.
Ona kadar bir çoğu var...
Mesela Eda çabuk gider gibi.Sonra İsmail Baki tam müsrif.:F
Evet Eda zayıf maalesef. Hep Akın'la ikili oluyorlar ve onu engelliyor çoğu zaman. :( İsmail Baki takımın en kötüsü zaten gitmeli hemen hiç de komik değil zaten. :D Ama karakter olarak iyi birisi bence.

Evet Eda zayıf maalesef. Hep Akın'la ikili oluyorlar ve onu engelliyor çoğu zaman. :( İsmail Baki takımın en kötüsü zaten gitmeli hemen hiç de komik değil zaten. :D Ama karakter olarak iyi birisi bence.

Karakter Survivor olmaya yetmiyor.:(
Akın'ı zaten ilk bölümde ki kadar iyi bulamıyorum.Sebebi Eda'ymış.:D

Ünlüler o konuda çok saçma davranıyor.Duygu ve Eda cidden kötü.Neden en iyilerle eşleştiriyorlar saçma.

Mert'i bile sinirlendirdiniz sonunda. Berna çok gıcıksın, Sahra sen de. 😡

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...