FF-Sorgu Odası-Hafta 41-Sorgudaki İsim: XanTier

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç ama hiç ilgimi çekmiyor ama.. :(

Ooo kardeş konun hayırlı olsun öncelikle. :D
1)Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?
2)Kurtlar Vadisini ilk izlediğinde kafanda oluşan düşüncüler neydi?
3)Siyasetle ilgilenmeye ne zaman başladın ?
Eyvallah :D
1.)En sevdiklerimdensin. Taraflı tarafsızlardansın :D En iyi anlaştıklarımdansın. Senle siyaset tartışmak zevkli oluyor. Olgun ve aklı başında bir yapın var. Gençliğin rüzgarına kapılmamak en iyisi valla :D
2.)Ben ne malmışım. Bunu nasıl izlememişim ben.
3.)Gezi olaylarından sonra ergenlikten de çıkmaya başlayınca insanın analiz gücü falan da artıyor. O zamanda ilgim arttı. Şimdi de orta seviyelerde ilgim.

Hiç Batıkent'e geldin mi? Orda metro var önünde Gimsa falan. :D
2-3 yıl önce Gimsa'ya alışverişe gelmiştik. Başka geldiğimi hatrırlamıyorum :D

Bende sorim benim hakkımda ne düşünüyorsun ? Geç cevap verme :(

Yorumlarını okumak insanı eğlendiriyor :D
Bazen yersiz mesajlar yazıyosun. Konu başlıkların tam ofsayt. Konu başlığına Esaneler Efsanesi falan yazmak hoş durmuyor.En Favori Dizi'de @Maskeli Fedai ile yaptıklarınızı unutmadım. :D
Has Vadicilerdensin, en sevdiklerimdensin.

😳
Ak Partiliyim. Sağ görüşlü biriyim ve Osmanlı yıkıldığından beri Sol görüşlülerin kadrolara yerleşmesi ve bir daha gitmemesi üzerine uzun yıllar sonra devlet yine bize geçmişken bırakmamak lazım. Bir nevi borç olarak görüyorum AK Parti'yi, çünkü deneyenler oldu geçmişte, ama kimsenin yapamadığı yaptı. Siyasete ilgim bu yüzden. Bu yüzden Ak Parti'nin de kazanmasını isterim doğal olarak.

Devlet Bahçeli'yi komple yapmacık buluyorum. Konuşması anlatmak istediği, konuştuğ şey yıllardır aynı ve samimi değil.
Kılıçdaroğlu'na pek yorumum yok. Pişkin pişkin iktidarı suçlaması zaten ofsayt.
Başbakan'ın da üslubunu pek beğenmiyorum. Sert denebilir konuşmasına. İnsanları biraz da coşturmaya yönelik konuşuyor, pek samimi gelmiyo bana bu. Allah'tan Peygamber'den bahsetmesi bence doğal, çünkü bizim günlük hayatımızda zaten onun bahsettiğinden daha çok Allah lafzı geçiyor, bunu sömürü olarak yorumlamak üzüyor beni.
Bazen yalan söylüyor, ama olsun o kadar da 😛

Vadicilerle sıkıfıkıyım doğal olarak :D Dargınlık değil de pek haz etmediğim biri var, onu da herkes bilir :D

Ben kısaca utangaç, çekingen, lafını hep kendine saklayan, içine atan birisiyim. Ama sanalda olunca insan biraz da dobra oluyor.
Seni pek tanımıyorum, ama fazla sosyalsin galiba. Senin adını görünce o bi suyun başında çömelmiş halini koymuştun avatarına, o geliyor hep aklıma. Aklı başında diyebilirim. Yorumların uçuk veya çocuksu değil. Sevdiklerimdensin.

Kurtlar Vadisi'nin reytinglerini bi siteden takip ediyordum. Zamanla o site çok geç eklemeye başladı reytingleri. Ben de başka bir yer ararken burayı buldum. Buluş o buluş...

Bunu ilk başta söyleseydin ya 😡

Bir parti belirlemek zorunda değilsin. Eğer çok istiyosan bekleriz :X
Bulaş. İlerde çocuklarına anlatacağın şeylerin olsun. Oğlun gelip sana sorduğunda Cumhuriyet Mitingi ne Baba diye, mal mal bakma çocuğuna :D:D

Harikasın süpersin dostum hiç beklemiyordum hepsine cevap vereceğini ..çok teşekkür ediyorum evet haklısın biraz fazla geziyorum çevremdekilerde hep sen çok sosyalsin derler...
bende seni pek tanımıyorum ama kanım ısındı diyebilirm :)

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :D
Valla ne oldu da bu kadar pasifleştin forumdan anlamadım. Önceden yorumu yazıp anasayfaya döndüğümde cevap vermiş olan birisini nasıl bu hale geldi anlamadım :D
Her cümlenin sonuna :D koyman garibime gidiyor. :D
Hızlı cevap verme özelliğini hiç sevmiyordum. İnsanın biraz da beklemeye ihtiyacı var. Sohbetlerimizi de özledim :D
Nickin kötü :D

Hiç ama hiç ilgimi çekmiyor ama.. :(
Önce yakın tarihten başla. Osmanlı'nın son zamanlarını falan anlatan objektif bir kaynak bul, bak sonra göreceksin nasıl ilgin artacak. Videolar önerimdir :D

Valla ne oldu da bu kadar pasifleştin forumdan anlamadım. Önceden yorumu yazıp anasayfaya döndüğümde cevap vermiş olan birisini nasıl bu hale geldi anlamadım :D
Her cümlenin sonuna :D koyman garibime gidiyor. :D
Hızlı cevap verme özelliğini hiç sevmiyordum. İnsanın biraz da beklemeye ihtiyacı var. Sohbetlerimizi de özledim :D
Nickin kötü :D
Yaşlandım artık.:D Tükenmişlik sendromu dedikleri bu olsa gerek.:D
Ya aslında internetten çok uzaklaştım.:D Böylece de forumdan geri dönmem uzun sürebilir.
Ben de özledim.:D
Bunu duyduğuma şaşırmadım.:D

Bende sorim benim hakkımda ne düşünüyorsun ? Geç cevap verme :(
Şanslısın, tam soruları bitirmiştim :D
Son zamanlarda pek sohbet etmiyor olsak da iyi anlaştığımızı düşünüyorum. Her konuda destereden bahsetmen pek hoş kaçmıyor bence. desterenin yorumları beni de eğlendiriyor, ama hangi konuda yorumun görsem hep destereyle ilgili...
Onun dışında iyi ve anlaşabildiğim birisin, sevdiklerimdensin :)

Şanslısın, tam soruları bitirmiştim :D
Son zamanlarda pek sohbet etmiyor olsak da iyi anlaştığımızı düşünüyorum. Her konuda destereden bahsetmen pek hoş kaçmıyor bence. desterenin yorumları beni de eğlendiriyor, ama hangi konuda yorumun görsem hep destereyle ilgili...
Onun dışında iyi ve anlaşabildiğim birisin, sevdiklerimdensin :)
Valla destere ile ayrı bir muhabbetimiz var idare et kızma :)

Hazır sorgu odasında bulmuşken 1 adet daha soracaktım...
Arkadaş çevren nasıl ,kimlerle takılırsın ,takıldığın kişilerin arkasından laf yaparmısın,
Forumda en çok kiminle takılırsın kiminle sohbetin iyidir,arkadaşlarından en çok kimin yorumuna yorum atarsın..kime gıcık olursun.

ehh senide yordum bugün ama artık başka soru sormam heralde...

Hazır sorgu odasında bulmuşken 1 adet daha soracaktım...
Arkadaş çevren nasıl ,kimlerle takılırsın ,takıldığın kişilerin arkasından laf yaparmısın,
Forumda en çok kiminle takılırsın kiminle sohbetin iyidir,arkadaşlarından en çok kimin yorumuna yorum atarsın..kime gıcık olursun.

ehh senide yordum bugün ama artık başka soru sormam heralde...
Pek yok. Sosyal birisi değilim. Okuldan ve evin çevresinden arkadaşlar var. Çok samimi olduğum iki kişi var. Onlarla arada dışarı çıkarım.
Hiç bir zaman konuşmam. Olumsuz düşüncelerim varsa bile asla dillendirmem.

takas, Yakamoz-Asi, mrt-06, Maskeli Fedai ve GreatOttoman'la sohbetim iyidir.
gündix123'le de sohbet ederiz ama 1-2 aydır pek konuşmadık.
takas'ın yorumuna nedense elim hep alıntıya gider. Galiba tam yazmadığı için her şeyi tamamlama gibi bir his mi oluyor bilmiyorum :D
Patavatsız ve dalgacı tipleri sevmiyorum forumda. İsim olarak vermek hoş olmaz.

Sorabilirsin, sorgu odasındayız. :X

Forumda siyaset yasak olmasına karşın bu yasağın unutulmasını nasıl değerlendiriyorsun?

Sence forumun yönetim kadrosu iyi mi? Memnun musun?

Daha önce şu adam kesin Mod olur dediğin, Mod olan üye oldu mu?

Yeni seçimlerde Mod olarak kimleri görüyorsun?

Ne sordum be. :D

aga sence vadi ne kadar sürmeli
tv de hangi dizileri takip ediyosun
izlediğin yabancı dizi var mı

Pek yok. Sosyal birisi değilim. Okuldan ve evin çevresinden arkadaşlar var. Çok samimi olduğum iki kişi var. Onlarla arada dışarı çıkarım.
Hiç bir zaman konuşmam. Olumsuz düşüncelerim varsa bile asla dillendirmem.

takas, Yakamoz-Asi, mrt-06, Maskeli Fedai ve GreatOttoman'la sohbetim iyidir.
gündix123'le de sohbet ederiz ama 1-2 aydır pek konuşmadık.
takas'ın yorumuna nedense elim hep alıntıya gider. Galiba tam yazmadığı için her şeyi tamamlama gibi bir his mi oluyor bilmiyorum :D
Patavatsız ve dalgacı tipleri sevmiyorum forumda. İsim olarak vermek hoş olmaz.

Sorabilirsin, sorgu odasındayız. :X

Hmm ..güzel kişiliğini beğendim...ayrıca olumsuz düşüncelerini iletmemen senin ne kadar erdemli olduğunu göstermektedir...bende sevmem patavatsız ve oynak tipleri..hmm seni kendime benzettim ben biraz sosyal olmayanıma benziyorsun 😉 :D

Ben de soru bitmez sorarım valla haa.. :D

İnsanların arkasından sinsi planların oldumu,olduysa neler yaptın..._?

Siyasetle ilgili olarak herhangi bir meydanda bulundunmu,bulunduysan nasıl davrandın _?

Bu güne dek en beğendiğin türk ve yabancı dizi nedir karakterlerden en çok kendine yakın hisstettiklerin kimlerdir_?

Hiç birini delicesine sevdinmi,ne tür duygular hissettin_?

Öğretmenlerinden yada tanıdıklarından veya ailenden çok büyük dayak veya azar işittin mi,işittiysen sonrasında ne oldu_?

Daha çook soru sorarım tabii istersen...

Son düzenleme:
@XanTier Eyvallah cevaplar için. :D
Hayalindeki yada evleneceğini kız nasıl olmalı ?
Dertlendiğinde hangi müzikleri dinlersin yada ne yaparsın ?
Siyasi görüşün (Osmanlıya sempatin de dahil) ailenden miras mı yoksa araştırmalar sonucu mu ?
Sinirlendiğinde ne yaparsın ?

Forumda siyaset yasak olmasına karşın bu yasağın unutulmasını nasıl değerlendiriyorsun?

Sence forumun yönetim kadrosu iyi mi? Memnun musun?

Daha önce şu adam kesin Mod olur dediğin, Mod olan üye oldu mu?

Yeni seçimlerde Mod olarak kimleri görüyorsun?

Ne sordum be. :D
Forumda siyasetin olması zaten saçmalığın daniskası. FF Yönetim'in konular açmasıyla bu kural iyice delinmiş oldu. Hergün tartışşma çıkıyor. Ne zaman Top15'e baksam bir konu mutlaka orada. Siyaset tartışmayı severim, herkese verecek cevabım var, ama forumda olmasını hiç ama hiç istemdiğim bir şey. Forumdan beni soğutan en büyük etken.

Eskiden daha iyiydi. Görevlerini daha layıkıyla yapıyorlardı. Son aylarda pek beğenmiyorum. Gerek yaklaşımları gerek kuralları uygulamaları. Forumu da zaten son birkaç aydır pek beğenmiyorum...

Yakamoz-Asi ve FKs14'ü düşünmüştüm, oldular da zaten.

Kimse olamaz bence :D

aga sence vadi ne kadar sürmeli
tv de hangi dizileri takip ediyosun
izlediğin yabancı dizi var mı
Ben ölmeden bitmeli, yoksa merak ederim :F
Vadi dışında dizim yok. LM devam etseydi onu izlerdim. Arkadaşım Hoşgeldin izliyorum PC'de.
Yok.

Hmm ..güzel kişiliğini beğendim...ayrıca olumsuz düşüncelerini iletmemmen senin en büyük erdemliliğin...bende sevmem patavatsız ve oynak tipleri..hmm kendime benzettim ben biraz sosyal olmayanıma benziyorsun 😉 :D

Ben de soru bitmez sorarım valla haa.. :D

İnsanların arkasından sinsi planların oldumu,olduysa neler yaptın..._?

Siyasetle ilgili olarak herhangi bir meydanda bulundunmu,bulunduysan nasıl davrandın _?

Bu güne dek en beğendiğin türk ve yabancı dizi nedir karakterlerden en çok kendine yakın hisstettiklerin kimlerdir_?

Hiç birini delicesine sevdinmi,ne tür duygular hissettin_?

Öğretmenlerinden yada tanıdıklarından veya ailenden çok büyük dayak veya azar işittin mi,işittiysen sonrasında ne oldu_?

Daha çook soru sorarım tabii istersen...
-Hayır.
-Akraba ortamı :D Genelde susarım, yapım gereği.
-Kurtlar Vadisi :love1:Memati.
Yabancı dizi izlemeye yeltendim birkaç kez ama hiç izlemedim. Dizi konusunda milliyetçi olmak gerektiğini düşünüyorum :D
-Hayır.
-3. ya da 4. sınıfta hocadan tokat yemiştim, çok acımıştı. Çok sert vurmuştu peruklu ganyancı pislik 😡

Son düzenleme:
Çevren ile Sanal Alem arasında ne fark varda çekiniyorsun.:D
Burada yorumlarının beğenildiğini düşünüyormusun.:DEğer düşünüyorsan bir soru daha soracağım.:D

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :)
Görevini iyi yapıyosun, takdir ediyorum her zaman.
Eskiden daha ağırbaşlı ve fazla sohbete karışmayan, tam bir yönetici edasındaydın; son zamanlarda biraz daha sohbete kaydın. Bence eskisi daha iyiydi, tabii sen bilirsin.
Yorumların güzel, genelde beğenirim, foruma ilk geldiğinden beri sevdiklerimden oldun hep :)

@XanTier Eyvallah cevaplar için. :D
Hayalindeki yada evleneceğini kız nasıl olmalı ?
Dertlendiğinde hangi müzikleri dinlersin yada ne yaparsın ?
Siyasi görüşün (Osmanlıya sempatin de dahil) ailenden miras mı yoksa araştırmalar sonucu mu ?
Sinirlendiğinde ne yaparsın ?
-Dindar olsun. Kapalı olsun. AK Partili olsun :D
Salak olmasın. Ben demeden de anlayabilsin bazı şeyleri. Bi de ağzını şapırdatmasın :D
-Dertlendiğimde pek müzik dinlemem. Genelde odama çekilim yatağın üstünde otururum ya da uzanırım.
-Ailemden sadece onun tohumu geldi, üstüne genelde kendim koydum. Babamın da bana sürekli bir şeyler öğretme çabası var, onu da takdir ediyorum. Bilgili olmamız için çok uğraşıyor.
-Çok zor sinirlenirim. Genelde içten içe bağırırım. Sesimi çıkarmam yine de. Bazen anneme bağırdığım oluyor, sonrasında üzülüyorm :(

Çevren ile Sanal Alem arasında ne fark varda çekiniyorsun.:D
Burada yorumlarının beğenildiğini düşünüyormusun.:DEğer düşünüyorsan bir soru daha soracağım.:D
Gerçekte samimi olmadığım kişilerin gözüne bakmakta bile zorluk çekerim, aklıma kelime gelmez, heyecanlanırım falan filan. Sanalda öyle dertler yok. İstersen 10 dk düşünüp cevap ver. Gerçekte 2 sn düşünme şansın var.
Ama asıl sebebe gelirsek samimi olmadığım bir kişinin bana hep gıcık kaptığı hissi var içimde. O his samimileşene kadar hiç gitmiyor. O yüzden insanlarla samimileşemiyorum, sessiz kalmayı yeğliyorum. Çok garip bir durum. Yani kelimelerle pek anlatılabilecek bir şey değil.

Burada derken Sorgu odasını kast ediyorsan evet, forumu kast ediyorsan orta.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...