Ben başından beri izliyorum müthiş.KMOİ de ki kadın sayesinde bu kadar arttı oranlar
Ben başından beri izliyorum müthiş.KMOİ de ki kadın sayesinde bu kadar arttı oranlar
3 Adam da yeni kanalında düşüş yaşayıp pis program olacaktır.Aynen, katılıyorum. Bu karakterlerin devri geçti artık, Star çok saflık yaptı 3 Adam'ı Acun'a vererek.
Komple Acun pis olacak yakında. 180 derece mod on.3 Adam da yeni kanalında düşüş yaşayıp pis program olacaktır.
evet aga bende bi 15 dakka izledim kadın fenaBen başından beri izliyorum müthiş.
0.01 reyting yükselmiş.00:00 - 00:15 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 5.49
2) STAR: 4.75
3) SHOW: 2.86
Star mı verdi ki? Eser YST'de olduğundan torpille Acun'un himayesine geçtiler. Star ile alakası yok, program Endemol'ün ve BKM'nin ortak yapımıydı.Aynen, katılıyorum. Bu karakterlerin devri geçti artık, Star çok saflık yaptı 3 Adam'ı Acun'a vererek.
Program ilk bölümden çöktü. Devamı gelecektir.0.01 reyting yükselmiş.
o da bir şey ona bakarsan galibi baya etkilemiş anlıklara giremiyor bir anlık girdi onda da 2.5 aldı sonra yok0.01 reyting yükselmiş.
O kadarını bilmiyordum, TV 8'de ilgi görmez zaten hata ettiler hemde büyük hata.Star mı verdi ki? Eser YST'de olduğundan torpille Acun'un himayesine geçtiler. Star ile alakası yok, program Endemol'ün ve BKM'nin ortak yapımıydı.
galip idare etmiş00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 4.75
2) KANALD: 3.11
3) ATV: 2.54
Karagülün A/B'si normalden daha iyi gidiyor. Daha sezon başında 3-4 alıyordu. O ağır Total dizisi. A/B'de 6 alıyorsa öpsün başına koysun ki daha önce milyon kez söyledim lale Devri de A/B'de 7 almışlığı var. Ama Karagül de bir gün Lale Devri gibi A/B'de 2 reytinge düşmeye mahkum. Hatta totalde bile mahkum. Avşar film bu. Suyunu sıkmadan bırakmaz diziyi. 😉 Avşar Filmin hangi dizisi 4 reyting alırken bitmiş? Hatta 3 reyting.Aynen. AB ile arasındaki farka bakarak anlayabilirsin. Medcezir'i geçemesin ama en azından fark o kadar çok olmasın ki bu da senaristlerin başarısızlığını gösterir. Bakalım neler olacak yeni sezonda dizide...
İlk sezon Total düşüktü ama AB ile fark neredeyse yoktu. Bazen 1 felan fark oluyordu. Şu an dediğin gibi durum iyi ama iki grup arasındaki farkın bu kadar fazla olmasına karşıyım. Sorun senaristlerden kaynaklanıyor aslında...Karagülün A/B'di normalde daha iyi gidiyor. Daha sezon başında 3-4 alıyordu. O ağır Total dizisi. A/B'de 6 alıyorsa öpsün başına koysun ki daha önce milyon kez söyledim lale Devri de A/B'de 7 almışlığı var. Ama Karagül de bir gün Lale Devri gibi A/B'de 2 reytinge düşmeye mahkum. Hatta totalde bile mahkum. Avşar film bu. Suyunu sıkmadan bırakmaz diziyi. 😉 Avşar Filmin hangi dizisi 4 reyting alırken bitmiş? Hatta 3 reyting.
°°°mobil mesaj°°°