Şanlıurfa'da yok havaalanı da Gaziantep'te kalıyorlar zaten. Orada biniyorlardır uçağa.Onlar için zorluk yok ya uçakla iki dakikada gelirler.
jkalite neredeyse xemrexxx orada izne gerek yok
Onu nereden çıkardın survivor yokken ab de en yüksek 6 aldı ama şimdi survivor varAyrıca sbt nin acunu hep düşürdüğünü biliyoruz geçen haftayı unutmayalımFatih Harbiye ab'de zirveye oynar bence yarın.
Mert sen biliyorsundur belki. Adını Kalbime Yazdım gelecek hafta hangi gün yayınlanacak?Bakalım Kim O nasıl başlayacak, bir 3 Adam olacak mı..
Neden ki. Sema ve Eylem çok iyi yazıyorlar senaryoyu yalnız biraz daha hareket katmalılar artık saçma yerlere gidiyor yoksa dizi.Şanlıurfa'da yok havaalanı da Gaziantep'te kalıyorlar zaten. Orada biniyorlardır uçağa.
Neyse umarım şu senaristler gelecek sezonda değişirler umarım daha iyi senaristler gelir diziye. Oyunculardan da ayrılanlar olmaz ve yeni kanalda yine tam gaz güzel reytinglerle devam eder dizi.
Sen daha iyi bilirsin. Semre haftaya kendi gününe gelecek demişti bir postunda.Mert sen biliyorsundur belki. Adını Kalbime Yazdım gelecek hafta hangi gün yayınlanacak?
Arkadaşım böyle gülüyorsun sonra ben haklı çıkıyorum. Geçen sene Survivor Cumartesi günleri 6'lara falan düşüyordu. Anlıklar da düşük gelince öyle bir yorum yaptım zirveyi alır demedim zirveye oynar dedim. Öyle bir ihtimal olabilir.Onu nereden çıkardın survivor yokken ab de en yüksek 6 aldı ama şimdi survivor varAyrıca sbt nin acunu hep düşürdüğünü biliyoruz geçen haftayı unutmayalım
Fatih harbiyeyi kötuleme lutfen.Ilk bölumde total 3 ab 3 almisti bi daha bu oranlari alamaz yayindan kalkar demistiniz ama simdi bir cok diziden daha cok izleniyor.Yani burdanda anlayacaginiz uzere fatih harbiye izlenen bir diziOnu nereden çıkardın survivor yokken ab de en yüksek 6 aldı ama şimdi survivor varAyrıca sbt nin acunu hep düşürdüğünü biliyoruz geçen haftayı unutmayalım
İmkansızArkadaşım böyle gülüyorsun sonra ben haklı çıkıyorum. Geçen sene Survivor Cumartesi günleri 6'lara falan düşüyordu. Anlıklar da düşük gelince öyle bir yorum yaptım zirveyi alır demedim zirveye oynar dedim. Öyle bir ihtimal olabilir.
Eskiden Star TV'de çok sevdiğim bir show programı vardı pijamayla sunuyordu, biraz onu anımsatıyor sanki.Kim o da ortam çok iyi ev yapmışlar bu 3 adamı sollar
Evet ama ab de zirveyi alamaz acun varken yarın kim o zirvede olabilir +7 bekliyorumFatih harbiyeyi kötuleme lutfen.Ilk bölumde total 3 ab 3 almisti bi daha bu oranlari alamaz yayindan kalkar demistiniz ama simdi bir cok diziden daha cok izleniyor.Yani burdanda anlayacaginiz uzere fatih harbiye izlenen bir dizi
Hatırlamadım ama bu çok iyi kim o yaniEskiden Star TV'de çok sevdiğim bir show programı vardı pijamayla sunuyordu, biraz onu anımsatıyor sanki.