hayret bi şey
Emekli
Çok beklersinMedcezir özet kötü başlamış bu gece çökecek.![]()
Çok beklersinMedcezir özet kötü başlamış bu gece çökecek.![]()
Amacım Bully'i kışkırtmaktı ama Hayrettin atak yaptıÇok beklersin![]()
Gb hayranlığımı sorgulama istersen en sevdiğim dizilerden biri. Kanıtlamak zorunda da değilim. 😉Survivor gibi saçma bir programa Güneşi Beklerken'i sattıysan üzgünüm ama sen bu diziyi sevmiyorsun.![]()
Sorgularım sana mı sorcam arkadaşım.Gb hayranlığımı sorgulama istersen en sevdiğim dizilerden biri. Kanıtlamak zorunda da değilim. 😉
Ayrıca Survivor sana göre saçma bana göre eğlenceli. 😉
Bu haftalık böyle olsunAmacım Bully'i kışkırtmaktı ama Hayrettin atak yaptı![]()
Reytinglerde uçanzing yapacak Karagül bugün.Bu haftalık böyle olsun![]()
Sorgulayamazsın.Sorgularım sana mı sorcam arkadaşım.![]()
Uçsun uçsunReytinglerde uçanzing yapacak Karagül bugün.![]()
Sorgula ben kendimi bilmiyor muyum zaten sorgulasan kaç yazar.Sorgulayamazsın.Ben senin Karagül, Sevdaluk ve Beni Böyle Sev hayranlığını sorgulasam iyi mi şimdi?
![]()
Etkilemez olur mu AB zirveye oturmaya geliyoruz illa ki nasibinizi alacaksınız.Uçsun uçsunMedcezir'i etkilemesin yeter
![]()
GöreceğizSorgula ben kendimi bilmiyor muyum zaten sorgulasan kaç yazar.Ayrıca sinirlendiğin gözümden kaçmadı ne oldu bizim Biliye
Etkilemez olur mu AB zirveye oturmaya geliyoruz illa ki nasibinizi alacaksınız.![]()
Arada atar yapmak iyidir hep şen şakrak olmak nereye kadar?Sorgula ben kendimi bilmiyor muyum zaten sorgulasan kaç yazar.Ayrıca sinirlendiğin gözümden kaçmadı ne oldu bizim Biliye
![]()
Atara atar tutar tutar diyelim genç.Arada atar yapmak iyidir hep şen şakrak olmak nereye kadar?![]()