hayret bi şey
Emekli
Çok beklersinMedcezir özet kötü başlamış bu gece çökecek.
Çok beklersinMedcezir özet kötü başlamış bu gece çökecek.
Amacım Bully'i kışkırtmaktı ama Hayrettin atak yaptıÇok beklersin
Gb hayranlığımı sorgulama istersen en sevdiğim dizilerden biri. Kanıtlamak zorunda da değilim. 😉Survivor gibi saçma bir programa Güneşi Beklerken'i sattıysan üzgünüm ama sen bu diziyi sevmiyorsun.
Sorgularım sana mı sorcam arkadaşım.Gb hayranlığımı sorgulama istersen en sevdiğim dizilerden biri. Kanıtlamak zorunda da değilim. 😉
Ayrıca Survivor sana göre saçma bana göre eğlenceli. 😉
Bu haftalık böyle olsunAmacım Bully'i kışkırtmaktı ama Hayrettin atak yaptı
Reytinglerde uçanzing yapacak Karagül bugün.Bu haftalık böyle olsun
Sorgulayamazsın. Ben senin Karagül, Sevdaluk ve Beni Böyle Sev hayranlığını sorgulasam iyi mi şimdi?Sorgularım sana mı sorcam arkadaşım.
Uçsun uçsun Medcezir'i etkilemesin yeterReytinglerde uçanzing yapacak Karagül bugün.
Sorgula ben kendimi bilmiyor muyum zaten sorgulasan kaç yazar. Ayrıca sinirlendiğin gözümden kaçmadı ne oldu bizim BiliyeSorgulayamazsın. Ben senin Karagül, Sevdaluk ve Beni Böyle Sev hayranlığını sorgulasam iyi mi şimdi?
Etkilemez olur mu AB zirveye oturmaya geliyoruz illa ki nasibinizi alacaksınız.Uçsun uçsun Medcezir'i etkilemesin yeter
GöreceğizSorgula ben kendimi bilmiyor muyum zaten sorgulasan kaç yazar. Ayrıca sinirlendiğin gözümden kaçmadı ne oldu bizim Biliye
Etkilemez olur mu AB zirveye oturmaya geliyoruz illa ki nasibinizi alacaksınız.
Arada atar yapmak iyidir hep şen şakrak olmak nereye kadar?Sorgula ben kendimi bilmiyor muyum zaten sorgulasan kaç yazar. Ayrıca sinirlendiğin gözümden kaçmadı ne oldu bizim Biliye
Atara atar tutar tutar diyelim genç. Tamam git özetinin reytinglerini ölçArada atar yapmak iyidir hep şen şakrak olmak nereye kadar?