4 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kucuk Aga 12.21
Kacak:5.45
Kurt Seyit ve Şura 7.56
AB
Kucuk Aga 11.34
Kurt Seyit ve Sura 8.65
Kacak 4.87

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence küçük ağa en fazla total 10,8 ab 10.20 filan alır, karşısında güçlü bi rakip vardı ve erken başladı. :)

Boşlukçu kaçak total 6,6 ab 4 alır. :)

Kurt tns de daha iyi gider, total 7,7
Ab 9,2 gibi bi oran alır. :)

Reytingler beklediğim gibi gelmiş
küçük ağa 11 zor almış
kaçaktan 7 üstü beklerdim ama bu da iyidir 7 sayılır
kurt seyitte 7 ye dayanmış ama kaçakı geçememiş
kurt seyit ab grubunda çok iyi başlamış

Totalde Kurt Seyid beklediğimden çok düşük gitmiş fazla uçmuşuz Ab'de gayet iyi başlamış :)

küçük ağa haftalıkta karagüle geçilecek karadayıya geçildi zaten vadiden de fark yiyecek :F

Merakla beklenen günün sonuçları.:D
Ab'de Totalde beklediğim gibi hatta Ab yüksek bile Kurt Seit İle Şura'nın.Tekrarı ise Ab'de iyi gibi.
Küçük Ağa'yı hiç bir şey takmamış.Aynı yolda devam.Hatta Ab'de Totalden daha fazla reyting almış ve Ab dizisi olmuş iyice.:A @Bully

Kaçak Hem Ab'de Hem Total'de çok iyi gitmiş.Ab çok şaşırttı özellikle.Acaba Kurt Seyit için toplanan Ab diziyi beğenmedide diğer dizileremi kaydılar.:D

Kurt Seyit Şura tam beklediğim oranlar ile başlamış, tebrikler..

Küçük Ağa zirvede, tebrikler..

Kaçak böylesine zorlu bir günde gayet başarılı..

Büyük Risk yine iyi gitmiş, tebrikler..

Kucuk Agayi tebrik ederim. Kurt seyit ab grubunda iyi. Kacak da basarili.

kurt seyit ve şura ağır ab olmuş beklendiği gibi :F tekrarı da ab de iyi gitmiş :F
küçük ağa hala ab dizisi :oley: @Forumdash naber :A
kaçak taktikle stratejiyle uçmuş gitmiş :F
çalıkuşu kanal d nin kurbanı olmuş :) kanal d haftaya dizilerini normal saatte başlatmalı

Kurt SŞ totalde 6 yı geçmiş :D ab de ise 10 geçip çok iyi gitmiş. Özelllikle ab si çok iyi. Ancak dizi için konuşmak erken ileriki haftalar belirleyici olacak.

Küçük ağa seyit falan dinlememiş totalde 11 ab de 12 geçip birinci olmuş tebrikler :D

Kaçak totalde kss geçerek ikinci olmuş tebrikler :D

Çalıkuşu iyice düşmüş. Artık gün değiştirme zamanı geldi. Totalde 4 altına düşmüş 😱

Güldür güldür show çok iyi gitmiş.

Recep bu sefer kötü gitmiş.

Kurt SŞ gelişi dengeleri pek etkilememiş sadece küçük ağanın Totali düşmüş :( bence erken başlamasının bir sonucudur.

Totalde Kurt Seyid beklediğimden çok düşük gitmiş fazla uçmuşuz Ab'de gayet iyi başlamış :)
HTS
1-arka sokaklar tekrar
2- küçük Aga
3-cocuklAr duymasin
4-evim şahane
5-kaynana gelin sedaya gelin
6- doktorum
7 çalikusu
8- güldür
9- her şey dahil
10-seksenler
11-ekip ruhu
12-iki dunya arasında
13- babam sınıfta kaldı
14-o hayat benim tekrar
15- beni Affet
16-unutma beni
17- kurt Seyit sura
18- kanal d anA haber bülteni
19- çalikusu
20 Fox ana haber
21- stv ana haber
22- halk ana haber bülteni
23- sokak tv haber bülteni
24- bugun tv haber bülteni
25 kanal turk ana haber bülteni
26- Pepe
27- köstebekgiller
28 keloglan
29- muge Anli
30- aramızda kalsın
31- 2.sayfa
32- söylemezsem olmaz
33- kAcak
Buda benim kurduğum reyting sistemi

@papuleoo @xemrexxx

Son düzenleme:
Fark-ı Elveda Rumeli. :) Efsane. 😎

42 ELVEDA RUMELI (TKR-GECE) ATV 02:39:59 04:03:59 1,13 24,71 4,58

İlk olarak küçül ağaya büyük tebrikler. Total 10 ab 9'a düşer diyodum, maşallah çok istikrarlı gitmiş, helal cidden. :)

Bu arada bazıları ka fark yedi filan diyor ama kvp'nin karşısına basit bi maç bile gelince vadi anlıklarda 10'u göremiyor. :kiki: buna bahaneniz ney acaba? :F

Kurt seyit totalde beklentilerin çok uzağında.. Kaçak'ı bile geçememiş, ama ab si süper, zaten hakediyorda. Tekrarı da iyi gitmiş baya. Asıl haftaya ve reklamlı gidince asıl çizgisi belli olacak. :)

Kaçak 2. Olmuş ama kurt ve osmanım uzasın yine 4 alır. :kiki:

Çalıkuşu için tehlike sinyalleri yanıyor. Böyle giderse bitebilir..

Güldür güldür çok başarılı tebrikler..:)

Çalıkuşu, kurt seyit'in tekrarını bile geçememiş...

güldür güldür ab de daha az reyting almış gülsek mi aglasak mi))) Kurt seyidin ab reytinginin bozuk olduğu bir daha ortaya çıktı Samanyolunda tersi durum olurdu kurt seyitin absi totali ikiye kaplamış. ab reytingi bereni intikamını geçmiş sonunu bakalım nasıl olacak.

HTS
1-arka sokaklar tekrar
2- küçük Aga
3-cocuklAr duymasin
4-evim şahane
5-kaynana gelin sedaya gelin
6- doktorum
7 çalikusu
8- güldür
9- her şey dahil
10-seksenler
11-ekip ruhu
12-iki dunya arasında
13- babam sınıfta kaldı
14-o hayat benim tekrar
15- beni Affet
16-unutma beni
17- kurt Seyit sura
18- kanal d anA haber bülteni
19- çalikusu
20 Fox ana haber
21- stv ana haber
22- halk ana haber bülteni
23- sokak tv haber bülteni
24- bugun tv haber bülteni
25 kanal turk ana haber bülteni
26- Pepe
27- köstebekgiller
28 keloglan
29- muge Anli
30- aramızda kalsın
31- 2.sayfa
32- söylemezsem olmaz
33- kAcak
Buda benim kurduğum reyting sistemi

@papuleoo @xemrexxx
Sen de mi şakirt oldun)))

Küçük Ağa iki grupta da düşüş yaşamasına rağmen totalde açık ara zirvede yer almış, ab'de de beklediğimden çok daha iyi gitmiş tebrik ederim. Ab olmuşuz bu arada süper. :oley:

Kurt Seyit ve Şura totalde çok iyi gidemese de ab'de harika bir başlangıç yapmış tebrik ederim. Dizinin haftaya alacağı oranlar çok belirleyici olacaktır.

Boşlukçular boşlukçusu Kaçak totalde iyi giderek 2.olmuş. Ab'de de boşluktan yükselmiş.

Show Güldür Güldür ve Recep'le gayet iyi bir gün geçirmiş.

Çalıkuşu düşük. Gün değiştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Küçük Ağa'nın önünü tıkıyor.

Seksenler erimiş..

kurt seyit shura muhteşem giriş yapmış totalde 7 reyting ve ab grubunda 11 reyting alarak ilk bölümünde rekor kırmış dizi ..

tıfıl ağanın AB grubunda birinci olması kimseyi seviindirmesin kurt seyit erken bittiği için o diziye geçişler olmuştur aksi takdirde ab grubunda birinciliğe çıkması imkansızdı ..

kurt seyit shura muhteşem giriş yapmış totalde 7 reyting ve ab grubunda 11 reyting alarak ilk bölümünde rekor girmiş dizi ..

tıfıl ağanın AB grubunda birinci olması kimseyi seviindirmesin kurt seyit erken bittiği için o diziye geçişler olmuştur aksi takdirde ab grubunda birinciliğe çıkması imkansızdı ..
yanlzı ikisi arasında o kadar zaman farkı yok tıfıl da 22.23 e bitmişt sanırsam (b)