Reyting Tahminleri | Kurt Seyit ve Şura

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
total 8.23 ab 10.12 (geçen sene en iyi başlangıcı yapan intikam dizisinin her iki grupta da 1 reyting altı) :)

Bakın benim yaptığım tahminler olmasını istediğim sonuçlar. Alacağı oranları tam kestiremediğim için olmasını istediğim tahminleri yazdım. Tutmazsa dalga geçmeyin :D

Tahminleriniz konuya eklendi.

@Yakamoz-Asi , @HachiKo , @hayret bi şey , @Polat Şaşmaz , @Bully , @gözlemci , @ABAY_06 , @takas , @Maskeli Fedai , @sMt45 , @Harunnn60 , @Ahmad , @çiğdem- , @destere , @xBUGRAx , @eros , @sürgünüm , @sokak sanati , @denizz19 @mrt-06 .. Tahminlerinizi kontrol etmeyi unutmayın lütfen..

Yarışma Dışı Tahminler.

Tahminlerinizi konuya bekliyorum..

@OzaN , @yakup09 , @xemrexxx , @kvp-medya , @yatutarsa , @cookies , @*YıldırıM* , @EveN , @dizi kolik ve katılmak isteyen tüm FF üyeleri..

Son düzenleme:
Gayet makul bir tahmin yapmışım gibime geldi. :D

8 ve 9 arasında totelde çok kaldım çünkü küçük ağa totelde 13 alırsa 2.sırada olan 8 reytingte kalıyor küçük ağa 12 alırsa 2.sıra 9 alıyor kurt seyitte 8 vericektim ama bu sefer küçük ağa totelde 12 alır diye düşündüm ve kurt seyite 9 verdim
ayrıca totelde küçük ağa 12 alıyor yine aynı şekilde toteli düşmezse kurt seyit yine 9 reytingte kalır ab de ama 8 ve 9 arasında çok gidip geldim ayyy 8 almaz umarım :kiki::kiki:
9 alır inş :Z:Z