Show fanı işte. Sen de Stara bakardın.Sana yalan dünya ya da boynu büküklerin anlığını gösteriyor sen adını feriha koydum ve pazar sürprzine bakıyorsun![]()
Show fanı işte. Sen de Stara bakardın.Sana yalan dünya ya da boynu büküklerin anlığını gösteriyor sen adını feriha koydum ve pazar sürprzine bakıyorsun![]()
Hayat Bilgisi A/B idi ama daha sonra Total oldu tekrar yayına başlayınca.Pis Yedili hiçbir zaman AB olmadı. Yeni kanalında da olacağını düşünmüyorum.
Fark-ı ben.![]()
Sen de 2 dir günü bile değil ve kanal d yi gösteriyorsun sen başlattın bunuShow fanı işte. Sen de Stara bakardın.![]()
hahahaha acun 11 ve gb 3.3 ohb geçmiş gb i nerede o rüyaya laf edenler nerede
Hayat Bilgisi ayrı. Bükük Yedili ve Pis Yedili ile kıyas bile edilmez.Hayat Bilgisi A/B idi ama daha sonra Total oldu tekrar yayına başlayınca.
Duyan da Pis Yedili türünün ilk örneği sanır.![]()
Afet Güçverir miydi?Hayat Bilgisi ayrı. Bükük Yedili ve Pis Yedili ile kıyas bile edilmez.
Yaramı deşme aylardır izleyemiyorum.
Eğitimci ailenin eğitimci kızı..
Ekli dosyayı görüntüle 35157
EvetEvet 2.5 gayet iyi ilk bölümde reklamında aldığı oranları alıyordu ama şimdi 5 i zorluyor...
Düşmanımın düşmanı dostumdur yani gb in düşmanı olan OHB benim dostum
😱 büyük gelişme![]()
😛
Forumda biraz daha zaman geçirmek istiyorum hafta içi full üniversite bari hafta sonu giriyim foruma![]()
Hıhı.Afet Güçverir miydi?![]()
Yabancı dizi izle the vampire diaries ya da the originals favorilerimhımm iyi yapıyon yaabende hafta içi sıkıntıdan ölüyom üniversitede dersler bitiyor akşama kadar boş sıkıntıdan geberiyrum...
Rüyana inanmayanlar utansınHıhı.
Güneşi Beklerken düşmüş gibi.![]()
Yabancı dizi izle the vampire diaries ya da the originals favorilerim
Rüyana inanmayanlar utansın![]()
Öyle bir şarkı var yalnız ama sonu sevgilimden ayrıldım çok yalnızım diye gidiyor sen de mi ayrıldın?ben hem depresyondayım hemde unutldum..hemde aldatıldım daha ne olsun .DD off off başladım yabancı dizilere Dr. Who dan![]()
Öyle bir şarkı var yalnız ama sonu sevgilimden ayrıldım çok yalnızım diye gidiyor sen de mi ayrıldın?![]()
heaa valla olan oldu .... allah bin türlü belasını versin.... şaka bi yana sevgili değil bendeki başka şey....