Evet 2.5 gayet iyi ilk bölümde reklamında aldığı oranları alıyordu ama şimdi 5 i zorluyor...Reklamımız iyi gitmiş..
😱 büyük gelişmeM
Masallah girdik listeye!
Evet 2.5 gayet iyi ilk bölümde reklamında aldığı oranları alıyordu ama şimdi 5 i zorluyor...
Düşmanımın düşmanı dostumdur yani gb in düşmanı olan OHB benim dostum![]()
Yüksek başlayandan niye korkiyim ki düşer diyemi?Yüksek başlayandan korkacaksın.Dedim umutsuz vaka değil diye ilk hafta.
![]()
Yüksek başlayandan niye korkiyim ki düşer diyemi?
Evet bu sezon bence diğer sezonlara göre daha iyiSurvivor çok heyecanlı başladı yine bu sezon
Ben de onu yazacaktım küçük ağa diye o diziye kılım malumundur belkiEvet. (Küçük Ağa'ya gönderme yaptım.)
O her hafta artıyor bi kere. .s.sEvet. (Küçük Ağa'ya gönderme yaptım.)
😱Yarında mı varSurvivor yarın akşam Karadayı'yı da zorlayacağa benziyor.
Grşrz. .ssAB'de yükselemiyecek.![]()
Tek tek tek tek tek.Pazar Sürprizi uçmuş.![]()
Sana yalan dünya ya da boynu büküklerin anlığını gösteriyor sen adını feriha koydum ve pazar sürprzine bakıyorsunPazar Sürprizi uçmuş.![]()
Haftada 3 gün olacaktır.Cumartesi,pazar ve pazartesi😱Yarında mı varMY a ab de kimse artık yaklaşamayacak ne küçük ağa ne de karadayı karadayıya survivor rakibi geliyor küçük ağaya ise kurt seyit ohhhhhhhhh
![]()
Pis Yedili hiçbir zaman AB olmadı. Yeni kanalında da olacağını düşünmüyorum.Grşrz. .ss
Tek tek tek tek tek.![]()
Fark-ı ben.Sana yalan dünya ya da boynu büküklerin anlığını gösteriyor sen adını feriha koydum ve pazar sürprzine bakıyorsun![]()