En İyileri ''FANfinfon''suz Belirleyenler

Daldan dala atlama 10 saat şimdi burda Karadayı'nın senaryosunu tartışmayalım.:)

Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat sen sevsende sevmesende Türkiye'nin en iyi senaristlerinden.daha iyisini sen söyle?
hep bu hata yaspılıyor en iyi olmak reytingle ölçülmüyor :) reytingli olmak en popüler yapar sadece :)

Antalya TV Ödülleri'ni tek geçerim :) Ancak tek sorun yüksek reytigli bir kanalda yayınlanıp göz önünde olmalılar bence :)
bu sene kanal d falan alsa zaten reytingi de düştü ödül töreninin reytingi pek sırıtmaz:)

Reytinge göre konuşmuyorum ben vicdanıma göre konuşuyorum.Meral Okay vefat edene kadar en iyisiydi şimdi birincilik için Ece&Melek ve Sema&Eylem ikilisi çekişir.
senaryonun özgünlüğüne bakarım ben ilk önce orada sema-eylem ikilisi kaybeder kuzey güney nedeniyle :) inkar ettiler ettiler dizi orjinalindeki kuzey-sami-nurten karakterlerinin tipine kadar kopya çıktı :)

sema-eylem ikilisi uzatmayı çok seviyor lale devri ve yga dan biliyoeum karadayı zaten 120-140 dk sürüyor uzadığı belli

bu sene kanal d falan alsa zaten reytingi de düştü ödül töreninin reytingi pek sırıtmaz:)

senaryonun özgünlüğüne bakarım ben ilk önce orada sema-eylem ikilisi kaybeder kuzey güney nedeniyle :) inkar ettiler ettiler dizi orjinalindeki kuzey-sami-nurten karakterlerinin tipine kadar kopya çıktı :)

sema-eylem ikilisi uzatmayı çok seviyor lale devri ve yga dan biliyoeum karadayı zaten 120-140 dk sürüyor uzadığı belli
Sema&Eylem'in elinde olan bişeymi kanal ve yapımcı uzatacaksın dedikten sonra neyapsınlar yani karşısında Acun bu hafta 00.30'da bitti.:)

acunun bu hafta finaldi normaldir :) kaçak konusunda isyan edilmiyor mu reklam çok bölüm kısa diye :) vadi 140 dk mi sürüyor?
Diğer haftalarda da 00:00'ye kadar sürüyordu hem pahallı bir yapım kolay değil tabi uzatacaklar.
Kaçak'ın süresi kısa çünkü onu zor yetiştirebiliyorlar,ayrıca Kurtlar Vadisi'de 140 dakika değil en fazla 100 dakika yayınlandığı oldu.:)

Diğer haftalarda da 00:00'ye kadar sürüyordu hem pahallı bir yapım kolay değil tabi uzatacaklar.
Kaçak'ın süresi kısa çünkü onu zor yetiştirebiliyorlar,ayrıca Kurtlar Vadisi'de 140 dakika değil en fazla 100 dakika yayınlandığı oldu.:)
acun 23.30 gibi bitiyor :) karadayı o kadar da pahalı bir yapım değil özellikle kpa ve kss başaladıktan sonra sıralama oalrak 2 basamak daha düşecek maliyette
deveye hendek mi atlatıyorlar kaçak yetişmeyecek :)

acun 23.30 gibi bitiyor :) karadayı o kadar da pahalı bir yapım değil özellikle kpa ve kss başaladıktan sonra sıralama oalrak 2 basamak daha düşecek maliyette
deveye hendek mi atlatıyorlar kaçak yetişmeyecek :)
Kaçak'ta tek yönetmen var adam hertarafa nasıl yetişsin,kaç yerde çekim yapıyorlar.

Karadayı pahallı bir yapım değil diyorsun ama en çok kazanan oyuncular arasıda Çetin Tekindor ilk sıralarda,hatta geçen yıl vergi rekortmeni sıralamasına girdi.

Kaçak'ta tek yönetmen var adam hertarafa nasıl yetişsin,kaç yerde çekim yapıyorlar.

Karadayı pahallı bir yapım değil diyorsun ama en çok kazanan oyuncular arasıda Çetin Tekindor ilk sıralarda,hatta geçen yıl vergi rekortmeni sıralamasına girdi.
ekrandakilerin tek kazancı tv den mi panpa :)
ayrıca süper şeyler çekmiyorlar kaçakta uzatmalarının anlamı yok

Ne yani dizi 6 reyting aldı bu hafta kanal d'nin 1-2 yapımı dışında hangisi alıyor o reytingi?
reytingle ölçümyorum olayı panpa :) reytinge bakarsak küçük ağada aksiyon da var komedi de :) o zaman küçük ağa yalan dünyadan daha iyi komedi; karadayıdan daha iyi aksiyon olur

reytingle ölçümyorum olayı panpa :) reytinge bakarsak küçük ağada aksiyon da var komedi de :) o zaman küçük ağa yalan dünyadan daha iyi komedi; karadayıdan daha iyi aksiyon olur
reytinglede ölçmüyorsan Kaçak'a gelene kadar ekranda onca çöp dizi var öncelik onların.:)

türkiye şartlarında kaliteli aksiyon olmaz 120 dakikalık aksiyon dizisinde süreki hayati tehlike sürekli çatışma bu da kaliteyi düşürür :) çöp olanları biliyorum zaten
Ben erkek adamım sürekli aşk meşk dizilerini izleyemem aksiyon dizisini kim yaparsa yapsın izlerim.

Ben erkek adamım sürekli aşk meşk dizilerini izleyemem aksiyon dizisini kim yaparsa yapsın izlerim.
türkiyede dramada iyi işler çıkıyor :) çünkü iyi oyuncularla kadro kuran diziler tek tük de olsa var : karagül,my,merhamet gibi :) ancak aksiyon dizisine istediğin oyuncuyu getir 120 dakikalık bölümlerle en fazla 1 sezon kaliteyi koruyabilirsin:)