En İyileri ''FANfinfon''suz Belirleyenler

tv8 dekiler kaç ödül aldı (b)
2011 de diziler dışındaki ödüller

ntv 3
kanaltürk 1
tnt 1
kanal d 1
star 2
show 1
cnn türk 1
iz tv 1

2012

trt çocuk 1
atv 2
cnbc e 1
ntv 1
tv 8 4
kanaltürk 1
kanal d 2
show 2
star 1
iz tv 1

2012 de 4 ödül almış tv 8 3 ünü okan bayülgenin programı almış :) okan bayülgen kanal d deyken de ödül alıyordu ödül törenlerinde kanal değiştirdi diye adamın ünü-popülerliği-progrma kalitesi düşecek değil :)
Hatırlamıyorum şimdi ama baya göze batan şekilde tv8 programlarına gitmişti ödüller.Sadece FANKAFALAR değil birçok kişi de dile getirmişti bu durumu.
Neyse ben ödüllerde haksızlık yapılıyor diyorum.Sen yapılmıyor dyorsun.Bu konuyu uzatmanın alemi yok.

Hatırlamıyorum şimdi ama baya göze batan şekilde tv8 programlarına gitmişti ödüller.Sadece FANKAFALAR değil birçok kişi de dile getirmişti bu durumu.
Neyse ben ödüllerde haksızlık yapılıyor diyorum.Sen yapılmıyor dyorsun.Bu konuyu uzatmanın alemi yok.
kime göre neye göre haksızlıkk :) okan bayülgen 3 farklı formatta program yapıp 3 ödül aldı diye haksızlık mı oluyor (b) o zaman ay yapımın,avşar filmin,tims in de 1 dizisine ödül versinler dieğrleri kaale alınmasın :)

fankafalar her zaman isyan eder ödüllere :) kendi istedikleri kişiler genelde bu ödülleri alamaz bak en asabi fanlara sahip beren-tuba-hazal 3 ü de antalya da ödül alamamış :) kıvanç-engin de aynı şekilde :) bu işler fanlara bırakılsa ne ayça bingöl ödül alabilridi ne okan yalabık ne erdal beşikçioğlu :)

Basligi tercüme eder misin? @xemrexxx :)
FANfinfonsuzu anlanamdım sanırsam :) büyük kelime FAN :) fansız yani en subjektif şekilden uzakta diyor :) bütününe bakınca fanfinfon yanlış bilinse de oynaşma anlamında kullanılıyor türkiyede :) kimseyle oynaşmadan,hatır gönül olmadan demek istemişim :)

FANfinfonsuzu anlanamdım sanırsam :) büyük kelime FAN :) fansız yani en subjektif şekilden uzakta diyor :) bütününe bakınca fanfinfon yanlış bilinse de oynaşma anlamında kullanılıyor türkiyede :) kimseyle oynaşmadan,hatır gönül olmadan demek istemişim :)

vissshhhh :D senin konulari anlamak güclesmeye basladi panpa biraz daha anlayisli olsun :D

asıl yanlı seçimler burda oluyor neden bahsediyosunuz :D

hep dediğimiz gibi fanlar memnun olmaz asla :A
asıl yancılar jürüdiki isimlerdir bunu unutmayın :) beni en mutlu eden şey kurtlar vadisinin bu tür saçmalıklarda hiç olmaması çok müthiş oluyor sanki tv dünyası ikiye ayrılmış gibi kurtlar vadisi ve diğerleri :D vadi zaten kral diğerleri kendi aralarında kapışıyomuş gibi :kiki:

asıl yancılar jürüdiki isimlerdir bunu unutmayın :) beni en mutlu eden şey kurtlar vadisinin bu tür saçmalıklarda hiç olmaması çok müthiş oluyor sanki tv dünyası ikiye ayrılmış gibi kurtlar vadisi ve diğerleri :D vadi zaten kral diğerleri kendi aralarında kapışıyomuş gibi :kiki:
vadi istese de ödül alamaz panpa :) yancılar dediklerin kim jüriler yönetmenler,oyuncular,yazarlardan oluşuyor :) yok kanal d yanlısı yok atv yanlısı diye bir şey olamaz :) kanal d,star,atv nin bağlı olduğu 3 medya grubunu çıkar ortada jüri yapacak adam kalmaz zaten sektörü n en büyük 3 medya grubu onlar :)

vadi istese de ödül alamaz panpa :) yancılar dediklerin kim jüriler yönetmenler,oyuncular,yazarlardan oluşuyor :) yok kanal d yanlısı yok atv yanlısı diye bir şey olamaz :) kanal d,star,atv nin bağlı olduğu 3 medya grubunu çıkar ortada jüri yapacak adam kalmaz zaten sektörü n en büyük 3 medya grubu onlar :)
ondan ondan :kiki: vadi takmıyor bile bunları düşün gerisini :D hepsi yancı bunların senden benden daha yanlı ve yancılar :D

ondan ondan :kiki: vadi takmıyor bile bunları düşün gerisini :D hepsi yancı bunların senden benden daha yanlı ve yancılar :D
ödül alsa herkes gider :) bak ayaklı gazetenin oylamasında vadi de var ancak o kadar fanı olmasına rağmen orada bile 1.olamıyor :) ben yancılık falan göremiyorum çağataya hazala müthiş uyum işte gerçek aşk diye oturup ağlayanalrdan sonra dizilere aynı günde 10-15 kere oy kullanılarak şişirilen ödüllerden bin kat daha iyiler :)

ödül alsa herkes gider :) bak ayaklı gazetenin oylamasında vadi de var ancak o kadar fanı olmasına rağmen orada bile 1.olamıyor :) ben yancılık falan göremiyorum çağataya hazala müthiş uyum işte gerçek aşk diye oturup ağlayanalrdan sonra dizilere aynı günde 10-15 kere oy kullanılarak şişirilen ödüllerden bin kat daha iyiler :)
biz takmıyoruz hiçbi oylamayı yoksa emin ol her türlü oylamada 1.olur vadi :D gitmiyor ki adamlar sanki dizi değil yok yani :kiki: işlerine bakıyolar parasına bakıyolar reytingine bakıyolar :D

aaa ne demek en çok fan olan arkadaşalrımı etiketlerm ben :) ayrıca bunlar doğrular hiçkimse fanlar istiyor diye sosyal medyanın,yazarların alay konusu olma pahasına birilerine ödül vermez

ay yapım da en kalitelisini yapıp ödülleri kapaymış :) zaten kimse bu iki ödül törenini yok sayamaz bu ülkede ileride millet bu ödülleri almış mı diye bakacak .) ayrıca ahbap çavuşluk olayı fanların fikrinde sadece kimse o ödülleri öbgz,my,ezel gibi diziler haketmiyor diyemez

Fikirlerini sürekli haber haline getirip gerçek gibi sunman ve buna inanman tuhaf BUNLAR SENİN DÜŞÜNCELERİN :)

Fikirlerini sürekli haber haline getirip gerçek gibi sunman ve buna inanman tuhaf BUNLAR SENİN DÜŞÜNCELERİN :)

benim değil ülkenin en büyük 2 ödül töreninin sonuçları bunlar :) beren-tuba-hazal üçlüsüne buradan ekmek yok :) bunu kabullenin ya da kabullenmeyin ama her konuda da süper oyuncu demeyin fanı olduklarınıza

benim değil ülkenin en büyük 2 ödül töreninin sonuçları bunlar :) beren-tuba-hazal üçlüsüne buradan ekmek yok :) bunu kabullenin ya da kabullenmeyin ama her konuda da süper oyuncu demeyin fanı olduklarınıza

Ben ödül törenleri hakkında düşüncelerimi paylaştım daha önce o yüzden daha fazla tartışmaya girmeyeceğim :)

Ben ödül törenleri hakkında düşüncelerimi paylaştım daha önce o yüzden daha fazla tartışmaya girmeyeceğim :)
girmene gerek yok :) sadece artık her konuda en iyi oyuncunun kendi fanı olduğunuz kişi odluğunu iddaa etmeyin :) komik duruyor sektörle örtüşmüyor forumda da boş tartışmalar çıkıyor