Murat Yıldırım'dan sonra sonunda Tuba'nın yanında çok iyi bir partner varkardeşim tutmayın bizi twitterda herkes paylaşımda)) başka olmuş bunlar başka
![]()
Murat Yıldırım'dan sonra sonunda Tuba'nın yanında çok iyi bir partner var![]()
Takip etmeye başladım seni twitter'damurat yıldırım zamanıda güzeldi uyumun dibi diye sormuşlar TubaEngin Demişler)
tamam son takip eden sensin dimi geri takip yaptımTakip etmeye başladım seni twitter'da
Nerde hiç dikkat etmedim.Niye Tuba'da atv logosu var Engin'de yokTuba'yı atv'mi istedi acaba
![]()
Tekli afişler var ya orda. 3.sayfadaNerde hiç dikkat etmedim.
Engin'li resimde Ay Yapım yazısı da yok sen yazınca dikkat ettim bendeNiye Tuba'da atv logosu var Engin'de yokTuba'yı atv'mi istedi acaba
![]()
Ay Yapım logosuda Tuba'da tesadüftür başka ne olabilir ki.Tekli afişler var ya orda. 3.sayfada![]()
Engin'li resimde Ay Yapım yazısı da yok sen yazınca dikkat ettim bende
atv facebookta vardı büyük şekilde ama bulamadımAy Yapım logosuda Tuba'da tesadüftür başka ne olabilir ki.![]()
Onu bunu bırak çarşamba günü izliyoruz diziyi tamam mı?Birlikte tartışacağız.atv facebookta vardı büyük şekilde ama bulamadım![]()
Murat Yıldırım'dan sonra sonunda Tuba'nın yanında çok iyi bir partner var![]()
fotoğraflar gittikçe daha uyumlu hale geliyor
tutsak nolucak panpa günde 50-60 tweet atıyon dizi ile ilgilikardeşim tutmayın bizi twitterda herkes paylaşımda)) başka olmuş bunlar başka
![]()
fotoğraflar gittikçe daha uyumlu hale geliyor
tutsak nolucak panpa günde 50-60 tweet atıyon dizi ile ilgili![]()