Kanallara ve Günlere Göre Reyting Durumu

kanal d ve atv demişsin de iki kanaldan yüksek alan fox ve stv noldu (b)

my karşıısnda iş yapabilecek işler şefkat tepe ve arka sokaklar gibi ağır total işler onlar da zirveyi ele geçiremez ancak totalde 8 alırlar :) my nin karşısına drama koymak tam anlamıyla saftiriklik drama için gereken her şeyin oyunculuğun,teknik ekibin,bütçenin en iyisi my de :)
Salı reyting toplamı:75.3Çarşamba:59.51:)

Son düzenleme:
Salı reyting toplamı:75.3Çarşamba:59.51
napak panpa çarşambadan düşük 3 gün var çarşambadan fazla 3 gün var çarşamba tam ortada :) ayrıca 10-16 şubat haftası bu reyting 69 du :) haftaya maçın etkisi olmayacağı için tekrardan yükselir :)

ayrıca konumuz o değil my dışında izlenecek biş iyok diyorsun da :)

sevdaluk: komedi-drama
merhmet:drama
kızılelma:aksiyon
çocuklar duymasın (2bölüm): aile-komedi
umutsuz ev kadınları: komedi-drama
zeytin tepesi:drama
hıyanet sarmalı: aksiyon-maceradır herhalde (b)

çeşit çok ancak önemli olan günü :) merhamet,sevdaluk,zeytin tepesi bunlar ab lik işler o yüzden my karşısında şansları yok :) çd hiçbir gün iş yapmıyor :) uek perşembeleri daha iyi gidiyor kızılelma-hıyanet sarmalı gibi aksiyonlar boş aksiyonlar my de de aksiyon var öyle basit de değil :)

yani bu dizilerin çoğu yanlış gün kurbanı bunu merhmaette gördük geçen sene ab de en çok izlenen iş my di ona rağmen ab de 8 i kaç kez geçti :)

Eğer özetle yeni belimi toplama gibi birşey varsa Küçük Ağa 24 almıyor...
Hıı eğer çalıkuşunu da dahil ettiysen ona o zaman kanal d alır 13 dizisi var ve arkadaşım hoşgeldin var yani, illaki kanal d önde olur.Show fox atv ve star geride kalır eğer bbunu düşünerek yaptıysan bu çalışma olmamış:bağır:

Konu Carsamba reyting sonuclari konusundaki görüsmelerden sonra acilmasi manidar gercekten :D
Çarşamba konusuna reytinglere bakmak için girdim çıktım yorumlari okumamiştim:X Zaten tv'de izleycek bişey yok iyi oldu bu okurum birazdan:X

benim yorumları pek beğenmedi :) istersen sende yorum yap belki senin yorumlar gül ağanın hoşuna gider :)
Yok arının yuvasına comak sokmak demek bu dediğin :F:F

Çarşamba konusuna reytinglere bakmak için girdim çıktım yorumlari okumamiştim:X Zaten tv'de izleycek bişey yok iyi oldu bu okurum birazdan:X

Yok arının yuvasına comak sokmak demek bu dediğin :F:F

şimdi yine kayıplarda buralarda olsa anında damlar konuya :) kesin bir yerlerde araştırmaya dalmıştır 10 dakika içinde yeni bir konu yumurtlayacaktır :)

Konu Carsamba reyting sonuclari konusundaki görüsmelerden sonra acilmasi manidar gercekten :D
uzun süredir düşünülüyordu haftanın bitmesini bekleyip toplu sonuç açacaktım ancak oturduğuyerden kafasını çevirmeden yorum yapan çok malesef:)

şimdi yine kayıplarda buralarda olsa anında damlar konuya :) kesin bir yerlerde araştırmaya dalmıştır 10 dakika içinde yeni bir konu yumurtlayacaktır :)
Aynen vallaha:F Bomba gibi bi konu bekliyorum:X Bugun tv'de bişey yok zaten:F
Bende pek manidar ve göndermeceli buldum. :A
menopozlu hürremin dekoltesi ile baş başa kalasıcalar.ss siz gidin macunu geçemeyen karadayıyı izleyin ben zirvedeki diziyi izlerim :A

uzun süredir düşünülüyordu haftanın bitmesini bekleyip toplu sonuç açacaktım ancak oturduğuyerden kafasını çevirmeden yorum yapan çok malesef:)

menopozlu hürremin dekoltesi ile baş başa kalasıcalar.ss siz gidin macunu geçemeyen karadayıyı izleyin ben zirvedeki diziyi izlerim :A

Sen ayakta mı yazıyorsun :A

Son düzenleme:
Show baya kötü gitmiş. Kanal D ve Star çok iyi gitmişler. Vadi'nin yokluğuna rağmen 63 reyting toplanmış. Perşembe ölü haliyle biri Pazartesi ve Çarşamba'dan daha dolu.