süpersinözetle yeni bölüm reytingini toplamış 19 reytingi bulmuş orda fazla zorlanmamıştır
1 MUHTESEM YUZYIL STAR TV 20:48:42 23:38:30 12,85 29,11 44,16 2 MUHTESEM YUZYIL (OZET) STAR TV 19:57:55 20:34:15 6,31 15,17 41,59
süpersinözetle yeni bölüm reytingini toplamış 19 reytingi bulmuş orda fazla zorlanmamıştır
1 MUHTESEM YUZYIL STAR TV 20:48:42 23:38:30 12,85 29,11 44,16 2 MUHTESEM YUZYIL (OZET) STAR TV 19:57:55 20:34:15 6,31 15,17 41,59
Bilmem ki yapmış bir şeyler tam açıklamıyor da.
çarşamba günü konusunda boş günü dolu günü nasıl hesapladıysak o şekilde hesapladım ben deMesela Star'in carsamba reytingini nasil hesapladin bir bize tek tek anlatsan
Özetleri hesaba katmamışım şimdi oldu.çarşamba günü konusunda boş günü dolu günü nasıl hesapladıysak o şekilde hesapladım ben de
rating kurdunun takip edip daha düzgün bir sistem getiricem @mrt-06Değişik bir sistemmiş.
Hayırlı olsun.
rating kurdunun takip edip daha düzgün bir sistem getiricem @mrt-06
rating kurdunun takip edip daha düzgün bir sistem getiricem @mrt-06
20:00-01:00 da yaparız istek gelirse sorun değil ortalığı karıştırma totonu sandalyene koy uslu durbu hesapla perşembe star şanslı olur mesela komedi koyuyor 23:15 e 24 te bitiyor fox 23:30 film koyuyor yada dizi 01 de bitiyor fox un filmi hesaba eklenmeyecek starınki eklenecek fox a haksızlık değilmi bu @xBUGRAx YI KONUYA ÇAĞIRAYIM HAKSIZLIK VAR BU İŞTE
20:00-01:00 da yaparız istek gelirse sorun değil ortalığı karıştırma totonu sandalyene koy uslu dur
müge anlı ya ka yolu var bu işinyap yap 01 e kadar çık bence )
sonra niye tüm günü hesaplamıyorsun diye itiraz gelirse sen totonu nasıl kurtaracan onu düşün )
müge anlı ya ka yolu var bu işin
bu soruya pompy cevap versinbaşka bir soru soralım madem öyle ?
bir dizinin özeti 5 yeni bölümü 15 se bu özeti izleyen 5 bu 15 içindedir aslında, neden toplanıyor onuda bir öğrensek ?
bu soruya pompy cevap versin
şöyle düşün pazartesi karadayı ve macun maşallah geceyarısı saatten ses gelene ka sürüyor akıllı bir insan 2 sinden birinin özetini izleyip 21 den sonra beni böyle sev ya da x factore bakabilir dimi o zaman ne olacak totoş bey???noldu cevap yok tabi tırt )
günün doluluğunu ölçmek için reytingleri üstüste bindirmenin anlamı yok onu nasıl anlarız ancak prime time da insanların en fazla tv açtığı saat belirlenir o anlıkta tüm reytingler toplanıp o şekilde çıkar ortaya gerçekler
şöyle düşün pazartesi karadayı ve macun maşallah geceyarısı saatten ses gelene ka sürüyor akıllı bir insan 2 sinden birinin özetini izleyip 21 den sonra beni böyle sev ya da x factore bakabilir dimi o zaman ne olacak totoş bey???
tahminler üzerinden konu olmaz net de konuşulmaz ben tns sonuçlarına bakarımbahsettğin olay özeti izleyen 5 reytinglik kısmın yüzde birini kapsar onu tüm özet izleyenlere genellersen daha ne incler yumurtlarsın kimbilir ?
o kadar derinlere inmene gerek yok peki benim bahsettiğim oranın aynı toplam içinde yer alması durumunda senin hesaplamaların anlamsızlaşması karşısında ne düşünüyorsun gülpembe )
tahminler üzerinden konu olmaz net de konuşulmaz ben tns sonuçlarına bakarım
kanal d ve atv demişsin de iki kanaldan yüksek alan fox ve stv nolduÇarşamba Star:19 Kanal D:7 Atv:5
Ben bunu diyordum işte!Muhteşem Yüzyıl'dan başka reyting alan program yok.