'Recep Ivedik 4'den Haftasonu Rekoru!

5Milyon ne ki rahat geçer bence :D

Diğer filmlerin altında kalmış Recep İvedik 4 fragmandaki espiriler dışında bişey yok

Arkadaşlar, ben izledim, bence film bir şeye benzemiyor. Özellikle ikinci yarısı çok sıkıcı, bence izlemeyin...

Arkadaşlar, ben izledim, bence film bir şeye benzemiyor. Özellikle ikinci yarısı çok sıkıcı, bence izlemeyin...
tam tersi ilk yarısı sıkıcı 2.yarısı güzel ama özellikle izlemeye değecek bişey yok izlemeyen bieşy kaybetmez

Bence hani o başta para aradığı sahneler var ya (banka vs.), işte oraları bayağı komik. Ama o Survivor oyunlarını hiç beğenmedim.
oralarda güzel ama 2.bölüm daha iyiydi yine de beklentimi karşılamadı düğün dernekte daha çok gülmüştüm

görmüştüm bu haberi. :d cidden feci bi rakam. bende gittik, beklentim çok düşüktü ama az da olsa beklentimin üstünde geldi film. gidilirde gidilmeyebilirde. :d bence bu hafta 3 buçuk milyonu geçer. :d

benim giden arkadaşlarım hiç beğenmemişler en komik tarafları fragmana toplamışlar fragman dışındakılerde iş yoktu dediler filimin yarısından çoğu sıkıcıymış ve komik yönünden diğer filimlerin altında kalmış ama tabi ben henüz gidip bakmadım ama en iyi recep ivedik 2 bence diğer serileri sevmemiştim 2 komikti sadece 😵😵😵

görmüştüm bu haberi. :D cidden feci bi rakam. bende gittik, beklentim çok düşüktü ama az da olsa beklentimin üstünde geldi film. gidilirde gidilmeyebilirde. :D bence bu hafta 3 buçuk milyonu geçer. :D

gitmeni normal karşılıyorum bunca insan gidip izlediğine göre bişey vardır mutlaka demişsindir :)

düşünsene yolda herkesin gidip yolun ortasındaki foku büyük bir merakla izlediğini görüyorsun :) insan ister istemez gidip bir bende bakayım fokta belki boncuk vardır diye düşünür :)

gitmeni normal karşılıyorum bunca insan gidip izlediğine göre bişey vardır mutlaka demişsindir :)

düşünsene yolda herkesin gidip yolun ortasındaki foku büyük bir merakla izlediğini görüyorsun :) insan ister istemez gidip bir bende bakayım fokta belki boncuk vardır diye düşünür :)
süper tespit. :d fog olsa da sürünün akışına uyuyosun. :d