'Recep Ivedik 4'den Haftasonu Rekoru!

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
41,532
Puanı
1,060
jmFLNb6mKZAc8RCS2sg3mGJc.jpg

21 Şubat 2014 günü vizyona giren ve serinin dördüncü olan 'Recep Ivedik 4', kendine ait olan rekoru yeniledi!

Daha önce vizyona girdiği ilk haftasonu seyirci sayısı rekoru 'Recep Ivedik 2'nindi. 13 Şubat 2009'da vizyona giren 'Recep Ivedik 2', 1.209.453 seyirci ile 5 senedir zirvede yer alıyordu.

Recep Ivedik, 4. filmi ile bu rekorunu yeniledi ve 21 - 23 Şubat 2014 tarihleri arasında toplam 1.641.474 seyirci ile tarihi rekor yazdı.

Toplam 865 salonda gösterime giren Recep Ivedik 4, bakalım Düğün Dernek'in bu haftasonu kırdığı toplam seyirci rekorunu geçebilecek mi.​

5 milyonu bulur bence, film çok komikmiş amcaoğullarıyla gidicem bende :D

Beklendiği gibi fark atmış eski rekora. Düğün Dernek'i geçebilir mi bilemiyorum bu rekor şimdilik onu işaret etmiyor ama halk Recep İvedik'i seviyor neden olmasın?

En az 5 milyon olur orası kesin gibi. :)

Ben gitmeyi düşünmüyorum giden arkadaşlarım pek beğenmemiş. 5.5-6 milyon arası rahat alır film Türk halkının merakından :)

Helal Recep'e Düğün Dernek'i geçecektir bence. :) Hafta sonu gideceğim inşallah. :D

oha uçmuş resmen ama normaldir herkes bu filme gidiyo zaten başka film afişi yok paso bu sinemaya giden ister istemez recep ivedike gidiyor
çok güzel bi film ama öyle çok dehşet falan değil 5.5 milyonu geçer rahat

İnsaallah geçer :D ama umutlu değilim sonuçta adamlar 6 milyonu geçti ve recep daha önce bunu yapamadı 😡

Abi bu 3 günün sonuçları eminiz değil mi.😱Çok iyi tebrikler.Kesinlikle izlemem diyorum ama fragmanı beni bile az güldürmüştü diğerlerine göre iyi gibi.:D