Black Sails 4 ve 5'inci bölümleri izleyeceğim bu gece yarın başlasak olma mı?izledinmi ilk bölümü ?
ben dün akşam her filmini izlediğim için bu akşam ilk bölümü izleyeceğim ?
Black Sails 4 ve 5'inci bölümleri izleyeceğim bu gece yarın başlasak olma mı?izledinmi ilk bölümü ?
ben dün akşam her filmini izlediğim için bu akşam ilk bölümü izleyeceğim ?
Black Sails 4 ve 5'inci bölümleri izleyeceğim bu gece yarın başlasak olma mı?
Tamam.Yarın başlayalım 2 bölüm halinde izleyip @Forumdash'a yetişelim.olur bende bu akşam the walking dead e devam ederim
Çok dizi olacak birden ya. Hannibal başlıyor, Vikings başlıyor. Haftada iki bölüm Sopranos izliyoruz. True Detective var. Sitcomlar var. İki bölüm Orange, bir bölüm House of Cards eklenirse işi gücü bırakıp full-time dizici olmam gerekir.
True bitiyor zaten Sopranos'u 1'e düşür Eski dizi izleme etkinliğini yazlari yapsan süper olur sezon ortası niye yaparsınÇok dizi olacak birden ya. Hannibal başlıyor, Vikings başlıyor. Haftada iki bölüm Sopranos izliyoruz. True Detective var. Sitcomlar var. İki bölüm Orange, bir bölüm House of Cards eklenirse işi gücü bırakıp full-time dizici olmam gerekir.
Orange ve House of Cards ne o da dizi izleme etkinliğinin farklı versiyonu?True bitiyor zaten Sopranos'u 1'e düşür Eski dizi izleme etkinliğini yazlari yapsan süper olur sezon ortası niye yaparsın
sonuç ne?? HoC ve Orange haftasonu sığdırabilirsin dimi? Hannibal ve Hoc ve Orange cumartesi muhteşem 3'lü
Orange önemli değilde HoC'u cumartesi yapalım 2 diziyide 2'miz de izliyoruz 2 kaliteli dizi 2 saat keyif dolu zaman Fazla 2 oldu 2'letmeyelimOrange ve House of Cards ne o da dizi izleme etkinliğinin farklı versiyonu?
Sopranos ikişer gitmesi lazım çok sezon var anca azalır.
O zaman Orange is the New Black'i de Çarşamba - Cumartesi yapalım Sopranos'u izlediğim gibi. Ama yani Çarşamba - Cumartesi başlangıç tarihleri. Gerekirse isteyen bir sonraki güne kadar izlesin fark etmez zaten o.
House of Cards'a gün koymayalım zaten iki kişiyiz şimdilik. O anki duruma göre belirleriz.
Başlangıç Çarşamba yapalım şu Oscar faslı bir bitsin ondan sonra bakalım önümüze.
Bahsedilen iki dizi Orange ve House of Cards mı?Orange önemli değilde HoC'u cumartesi yapalım 2 diziyide 2'miz de izliyoruz 2 kaliteli dizi 2 saat keyif dolu zaman Fazla 2 oldu 2'letmeyelim
Yok Hannibal & HoC Hannibal cumaları ya cumarteside biz izliyoruz ya ondanBahsedilen iki dizi Orange ve House of Cards mı?
Orange is the New Black inşallah iyi çıkar da beklediğimize değer neredeyse 1 yıldır izleme planı yapıyoruz diziyi.
Tamam o zaman. Cumartesi benim toplam 5 tane dizim olmuş olacak gelecek haftaki Orange'ı da sayarsak. Hayırlısı diyelim.Yok Hannibal & HoC Hannibal cumaları ya cumarteside biz izliyoruz ya ondan
Orange'ıda mı cumartesiye attık? Hannibal ve HoC cumartesi orda hem fikiriz?Tamam o zaman. Cumartesi benim toplam 5 tane dizim olmuş olacak gelecek haftaki Orange'ı da sayarsak. Hayırlısı diyelim.
Sende katıl kulubeOrange is the New Black dizisinin ismini çok duydum ama izlemeye fırsatım olmadı , ismi sürekli ilgimi çekiyor
Günü gününe izler miyim söz veremem ama 1-2 güne temizlerim Cumartesi dizilerini.Orange'ıda mı cumartesiye attık? Hannibal ve HoC cumartesi orda hem fikiriz?
Sende katıl kulube
Tamam takvim şöyleGünü gününe izler miyim söz veremem ama 1-2 güne temizlerim Cumartesi dizilerini.
Çarşamba - Cumartesi yapmayacak mıyız iki gün?
isteyen katılabiliyor mu ?Orange'ıda mı cumartesiye attık? Hannibal ve HoC cumartesi orda hem fikiriz?
Sende katıl kulube
Tamam iyidir ama dediğim gibi 1-2 günlük aksatma yapabilirim. Bir de Orange Çarşamba başlasın Cumartesi değil.Tamam takvim şöyle
Çrş=Orange
Cmts:Hannıbal-HoC-Orange
Tabii ki. Zaten etiketleyecektim ben başlayacağımız zaman seni ve diğer yabancı dizici arkadaşları.isteyen katılabiliyor mu ?
Niye öyle bi soru sordun ki Elbette katılıristeyen katılabiliyor mu ?
En kaliteli günümüz cmts olacak O çarşamba(bu akşam) yoksa haftaya mıTamam iyidir ama dediğim gibi 1-2 günlük aksatma yapabilirim. Bir de Orange Çarşamba başlasın Cumartesi değil.
Bu akşam değil ya ne yaptın daha indirmedik bile.Niye öyle bi soru sordun ki Elbette katılır
En kaliteli günümüz cmts olacak O çarşamba(bu akşam) yoksa haftaya mı
Niye öyle bi soru sordun ki Elbette katılır
Bende herşey hazır 1 hafta oldu indireli Tamam o zaman haftaya da uyarBu akşam değil ya ne yaptın daha indirmedik bile.