Karadayı 60.Bölüm Yorumları

songül koşturup aytene pırtladı kaçma olayını mahirde kabahat ..

bu kaçma hikayesi yaş şimdiden başarısız olacağı belli zaten nazif dede kabul etmiyor boşuna plan proje anlatılıyor ..

songül koşturup aytene pırtladı kaçma olayını mahirde kabahat ..

bu kaçma hikayesi yaş şimdiden başarısız olacağı belli zaten nazif dede kabul etmiyor boşuna plan proje anlatılıyor ..
Nazif Baba'nın Karadeniz inatı tuttu.

Feride kadar degil , onun yarısı kadar fedakarlık yapan kız kaldı mı?

Nazif Baba'nın Karadeniz inatı tuttu.

Feride kadar degil , onun yarısı kadar fedakarlık yapan kız kaldı mı?

şu nejdet karakteri bir ara epey bir etkinleştirildi sonra pasifleştirildi nedenini anlamadım oysaki nejdetli sahneler müthişti özellikle adam dövmeleri kesmeleri kulak kopartmaları :)

Yeni bölümün ilk sahnesi olaganüstü muhtesemdi. O nasil bir oyunculuktur. Baska diziler örnek alsin. Cetin Tekindor gibi usta oyuncu zor gelir bir daha. Mahir'in hakimin yakasina yapistigi sahne efsane olur.

Plan iyi de tutmayacagi bastan belli.

Bu bölüm herkes kendince hesap veriyor.. Melih.. ah Melih.. o kadar sinirliyim ki aslinda sana.. ama yine de aciyor be insan. :T

Hele Ayten.. sopayla dövesim var ama iste..

Ulan dümbükler, her boku sansürleyip,kadına şiddeti neden yayınlıyorsunuz ?

owww bu uzun vedalarla kaçış zor iş şimdide anne başladı uzun uzun sözlere ..

titreğimde beyin yok biraz :)

vedalaşma sahnesi neydi öyle yarım saat :) songülle ayten bir ara cosima ile sarı kadın gibi öpüşecekler zannetim :)
Songül Ayten'e sarilicam diye nasıl 2 büklüm oluyor:X Ayten her tokatta nasıl şok oldu😱 İlkkez Aytene üzüldüm:(

Necdet'de hiç durmadan hemen Turgut Savcı'ya yetiştirdi Nazif Baba'nın kaçtığını.

Songül Ayten'e sarilicam diye nasıl 2 büklüm oluyor:X Ayten her tokatta nasıl şok oldu😱 İlkkez Aytene üzüldüm:(

nejdet duydu gitti cezaevine girdi turguta herşeyi anlatıyor ama bizimkiler hala evden çıkış yapamadı .. vedalar sıkışık zamanlarda işkenceye dönüyor :)

Necdet'de hiç durmadan hemen Turgut Savcı'ya yetiştirdi Nazif Baba'nın kaçtığını.

hemde ne hızla :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,357
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06