Nazif Baba'nın Karadeniz inatı tuttu.songül koşturup aytene pırtladı kaçma olayını mahirde kabahat ..
bu kaçma hikayesi yaş şimdiden başarısız olacağı belli zaten nazif dede kabul etmiyor boşuna plan proje anlatılıyor ..
Nazif Baba'nın Karadeniz inatı tuttu.
Feride kadar degil , onun yarısı kadar fedakarlık yapan kız kaldı mı?
Necdet'in dini imanı mal mülk olmuş.şu nejdet karakteri bir ara epey bir etkinleştirildi sonra pasifleştirildi nedenini anlamadım oysaki nejdetli sahneler müthişti özellikle adam dövmeleri kesmeleri kulak kopartmaları![]()
Necdet'in dini imanı mal mülk olmuş.
Bu arada Melih intihar edecek.
Senin Ayten'le dayak sahnesi var işte!evet veda mektubu yazıyor ..
dizinin ilk bir saati daha hoş hareketli sahnelerle süslenebilir onun için nejdetin daha aktif rol oynamasını isterdim ..
Senin Ayten'le dayak sahnesi var işte!
kucak dansıbaşladı mı?titrek ayteni seviyorum ama bazen çok boşboğazlık yapıyor gereksiz konuşmalar içine giriyor .. varmı öyle evlendiğin adama başka adamı methetmek onun arkasından göz süzmek![]()
Ayten gözleriyle yedi bizi...titrek ayteni seviyorum ama bazen çok boşboğazlık yapıyor gereksiz konuşmalar içine giriyor .. varmı öyle evlendiğin adama başka adamı methetmek onun arkasından göz süzmek![]()
Songül Ayten'e sarilicam diye nasıl 2 büklüm oluyortitreğimde beyin yok biraz
vedalaşma sahnesi neydi öyle yarım saatsongülle ayten bir ara cosima ile sarı kadın gibi öpüşecekler zannetim
![]()
Songül Ayten'e sarilicam diye nasıl 2 büklüm oluyorAyten her tokatta nasıl şok oldu😱 İlkkez Aytene üzüldüm
![]()
Necdet'de hiç durmadan hemen Turgut Savcı'ya yetiştirdi Nazif Baba'nın kaçtığını.